Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Συμπλοκές και μαχαιρώματα μεταξύ λαθρομεταναστών στην Λέσβο - Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο hot spot της Μόριας

Συμπλοκές και μαχαιρώματα μεταξύ λαθρομεταναστών στην Λέσβο - Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο hot spot της Μόριας
Μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο 28χρονος Σύριος μετά από συμπλοκή αλλοδαπών στη Μόρια - Συνελήφθη 19χρονος Ιρακινός για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από πολύωρη εγχείριση, 28χρονος Σύριος, ο οποίος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ χθες το βράδυ βαρύτατα τραυματισμένος με μαχαίρι στην κοιλιά.
Ο τραυματισμός έγινε στη διάρκεια ακόμα μίας σύγκρουσης ανάμεσα σε εθνότητες λαθρομεταναστών, που διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.
Για τον τραυματισμό του 28χρονου Σύριου συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, 19χρονος Ιρακινός.
Ας σημειωθεί ότι επίσημα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, στον καταυλισμό της Μόριας διαμένουν 6.430 άνθρωποι, σε υποδομές που έχουν φτιαχτεί για 2.330…
Συνολικά στη Λέσβο και συγκεκριμένα σε δομές στην περιοχή της Μυτιλήνης των 32.000 κατοίκων, διαμένουν 8.221 «πρόσφυγες».
Και όλα αυτά φυσικά είναι συνέπεια της καταστροφικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, καθώς και της τακτικής του Ερντογάν που στέλνει καραβιές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: