Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο! Ερντογάν προς μαθητές στην Θράκη μας: «Είμαστε όλοι τουρκία»

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο! Ερντογάν προς μαθητές στην Θράκη μας: «Είμαστε όλοι τουρκία»
Τουρκοκατήχηση σε μαθητές έκανε ο Ερντογάν σε μαθητές στο σχολείο που τον πήγαν οι συριζαίοι για να βγάλει προεκλογική ομιλία.
Στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδα tourkikanea.gr φαίνεται ο τούρκος πρόεδρος να απευθύνεται τετ-α-τετ σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου "Τζελάλ Μπαγιάρ" και στους οποίους ευθαρσώς λέει πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία».
Η συνομιλία Ερντογάν με μειονοτικούς μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και προκαλεί αίσθηση, αφού ακούγεται να εξηγεί στους μαθητές το νεο-οθωμανικό δόγμα του, με τις ανάλογες χειρονομίες: «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία» λέει συγκεκριμένα, χωρίς ενδοιασμούς ο Ερντογάν, σαν να απευθύνεται σε μαθητές τουρκικού σχολείου της Άγκυρας.
Δίπλα στον Ερντογάν βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Αμανατίδης, ο οποίος προφανώς έχει μείνει αποσβολωμένος από την επιθετική προπαγάνδα Ερντογάν και το πόσο «στραβά» πήγε το όλο εγχείρημα της επισκέψεως που εκτυλίχτηκε σε οθωμανική φιέστα.
Βεβαίως, όλα αυτά τα είχε εγκαίρως προβλέψει η Χρυσή Αυγή ότι θα συμβούν, όμως οι κυβερνώντες επέλεξαν να μην ακούσουν.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: