Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μόνο για τα πανηγύρια! Στο χωριό του Τσίπρα ξεψύχησε 55χρονος, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Μόνο για τα πανηγύρια! Στο χωριό του Τσίπρα ξεψύχησε 55χρονος, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο
Ενδεικτικό της τραγικής ανικανότητας της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, η οποία δυστυχώς έχει ως συνέπεια την απώλεια ανθρώπινων ζωών, είναι η είδηση που έρχεται από τα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα από το Αθαμάνιο, το οποίο είναι ο τόπος καταγωγής του Τσίπρα.
Όπως έγινε γνωστό την ζωή του έχασε ένας 55χρονος δρομέας, κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή», στα Τζουμέρκα. Ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει 1,5 χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό όταν έχασε τις αισθήσεις του και εξαιτίας της ανυπαρξίας της κυβέρνησης, δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μιας και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, ακόμα και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο... δεν υπήρχε οδηγός!
Όπως δήλωσε ο κ. Μαρίνος Γαρνέλης: «Δυστυχώς, ο άνθρωπος την ώρα που έτρεχε μαζί με άλλους 172 συμμετέχοντες, έπαθε ανακοπή καρδιάς και έπεσε στο δρόμο. Τι να πω, δεν είχαμε ασθενοφόρο. Όσες φορές και αν έχω ζητήσει, ασθενοφόρο δεν είχαμε. Και ειδικά για το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Υπήρχε μονάχα ένας γιατρός που ήταν σε επιφυλακή για τον αγώνα και έτρεξε αμέσως στον 55χρονο και έστειλα και τη γυναίκα μου, που είναι γιατρός, να βοηθήσει. Πήρα επτά φορές τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι, που είναι και το πιο κοντινό νοσοκομείο στο χωριό, και μου είπαν ότι έχουν ασθενοφόρο, αλλά δεν υπάρχει οδηγός. Αναγκαστήκαμε με ιδιωτικό όχημα να μεταφέρουμε τον άνθρωπο, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Θέλω να εξηγήσω ότι ως δήμαρχος έχω κάνει εκκλήσεις πάρα πολλές φορές για ασθενοφόρο, αλλά χωρίς ανταπόκριση».
Να σημειωθεί ότι ο Τσίπρας εμφανίζεται στο χωριό μόνο για να χορέψει, να φάει και να πιει.
Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για τον τόπο καταγωγής του, φανταστείτε πόσο τον νοιάζει που καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: