Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας έκανε συγκέντρωση στην… Αθήνα αλλά στο τέλος πλακώθηκαν μεταξύ τους!

Τι άλλο θα δούμε στην Αθήνα; Αυτή τη φορά δεν ήταν τα “παιδιά” ούτε οι “ρομά”.
Σήμερα σειρά είχαν οι Αλβανοί, οι οποίοι σε προεκλογική συγκέντρωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας του Έντι Ράμα, με σκοπό να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αργυροκάστρου.
Η συγκέντρωση έλαβε χώρα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Αθηνών και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης , οι υποψήφιοι βουλευτές έγιναν δέκτες από τους καλεσμένους τους.Αφορμή για τα παράπονα αυτά ήταν το γεγονός ότι ο Έντι Ράμα, δεν έχει επισκεφθεί τη χώρα μας και ότι δεν έχει προχωρήσει σε διακρατικές συμφωνίες οι οποίες θα διευκόλυναν τους Αλβανούν που κατοικούν στην Ελλάδα.
Σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι σωματοφύλακες των Αλβανών πολιτικών οι οποίοι, σύμφωνα με τον ιστότοπο himara.gr, άρχισαν να υβρίζουν και να βιαιοπραγούν εναντίον όσων έκαναν “άσχημες” ερωτήσεις προς τους υπουργούς.
Ένα δείγμα του πολιτικού πολιτισμού των γειτόνων μας. Με τέτοιους πολιτικούς θέλει να έχει στενότερες επαφές η ελληνική κυβέρνηση;
Αν γείτονές μας δεν σέβονται τους ομοεθνείς τους, θα σεβαστούν ένα άλλο έθνος;
Τα λέμε χρόνια, τα λέμε και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Πολλοί από τους “γείτονές” μας δεν ξέρουν τι θα πει “γειτονιά”.
Το κακό είναι ότι οι μόνοι που θέλουν με το ζόρι να μας πείσουν ότι είναι ο φασισμός, και μόνο, που φταίει για τις κακές μας σχέσεις με τους Αλβανούς, είναι οι πολιτικοί μας.
Όχι όχι, δεν φταίει ο φασισμός κύριοι. Φταίει η πραγματικότητα, η οποία δεν θέλει όλοι να είναι φίλοι με όλους.
Φταίει η πραγματικότητα που θέλει κάθε έθνος να έχει τον δικό του χαρακτήρα και συμφέρονται και όχι να είναι πυλός στα χέρια του κάθε “γείτονα”.
Φταίτε και εσείς. Εσείς που ανοίγετε σύνορα, εσείς που θέλετε να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα με τις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις σας.
Θα ξυπνήσετε κάποτε….

http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: