Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αφόρητα προβλήματα με τα απορρίμματα στις μεγάλες πόλεις: Η Χρυσή Αυγή είχε δώσει λύση από το 2011! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Αφόρητα προβλήματα με τα απορρίμματα στις μεγάλες πόλεις: Η Χρυσή Αυγή είχε δώσει λύση από το 2011! 2 ΒΙΝΤΕΟ
Σε πολύ δυσμενή θέση έχει βρεθεί η κυβέρνηση από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων.
Ενώπιον βουνών σκουπιδιών από την μία και των μνημονιακών δεσμεύσεων από την άλλη, ο Σκουρλέτης πρότεινε την επέκταση των συμβάσεων πολιτικής ομηρίας που έως τώρα ρουσφετολογικά τους έταζαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Όπως ήταν απολύτως λογικό οι προτάσεις αυτές απορρίφθηκαν από τους εργαζομένους και οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται.
Εκ πρώτης απόψεως πρόκειται για ένα δισεπίλυτο πολιτικό πρόβλημα, περί του οποίου όμως την λύση έχει δώσει από το 2011 η Χρυσή Αυγή.
Σας παραθέτουμε σχετικά την τοποθέτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής το 2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών.
Εκεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ρωτούσε τον Καμίνη αν αναλαμβάνει αυτός ή οι αρμόδιοι υπουργοί την πολιτική ευθύνη για μία επιδημία στο κέντρο των Αθηνών, προκειμένου να εφαρμόσει τις μνημονιακές πολιτικές, αφήνοντας στον δρόμο χιλιάδες Ελλήνων εργαζομένων.
Στην συνάντηση με τους συνδικαλιστές ο Σκουρλέτης δήλωσε πως είτε αποδέχονται την επέκταση των ρουσφετολογικών συμβάσεων ομηρίας είτε ανοίγουν τον δρόμο για τις «ιδιωτικές εταιρείες», όπως αυτές τις οποίες ήδη κάλεσε ο Μπουτάρης να αναλάβουν την καθαριότητα.

Την απάντηση σε αυτό το δίλημμα την έχει δώσει και πάλι στους εργαζομένους ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε συγκέντρωσή τους στο Δημαρχείο Αθηνών το 2011. Όσο κυριαρχούν οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, οι πολιτικάντηδες, και οι υπηρέτες των πολιτικάντηδων, οι συνδικαλιστές των αποκομμάτων του μνημονίου που ήδη έχουν στήσει ιδιωτικές εταιρείες για αυτόν τον σκοπό, τόσο αυτά τα διλήμματα θα εμφανίζονται αξεπέραστα. Μονάχα με ασυμβίβαστο αγώνα στο πλευρό της μοναδικής αντιμνημονιακής δύναμης αυτού του τόπου, της Χρυσής Αυγής, μπορεί να γίνει πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση να μην είναι κανείς Έλληνας άνεργος.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: