Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΜΜΕΝΕ, ΤΟ’ ΜΑΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ; 71 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Αν πιστέψουμε τον ταρατατζούμ-τζουμ-τζουμ υπουργοπάνο Καμμένο, από τότε που ήρθε στην εξουσία η «πρώτη φορά αριστερά» δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και σε κάθε τουρκική πρόκληση υπάρχει άμεση ελληνική απάντηση.
Μόνο που, άλλο οι… φουστανελιές του Καμμένου (και των -διορισμένων στο δημόσιο- «εθνικοφρόνων» διαδικτυακών παπαγάλων του – ρε ουστ!…) κι άλλο η πραγματικότητα.
Η οποία είναι, ότι όποτε γουστάρουν (και γουστάρουν συχνά, πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα…) οι Τουρκαλάδες κάνουν πάρτι στο Αιγαίο, σε αέρα και θάλασσα, υπό την ανοχή των τουρλοκωλιασμένων (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) γραικύλων των Αθηνών.
Έτσι, 71 (!!!) παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου είχαμε χθες, μέσα σε μια μέρα.
Πέραν των 71 παραβιάσεων του ελληνικού FIR, τα αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας προέβησαν και σε τέσσερις παραβάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας ενώ σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ στο δρώμενο συμμετείχε και ένα τουρκικό ελικόπτερο…   
(ΥΓ): Μωρή ρόμπες, σεις δε διαρρέατε εδώ και καιρό, πως οι Τουρκαλάδες προκαλούν μόνο και μόνο για να το παίζει μάγκας ο Ερντογάν Πασάς, λόγω του δημοψηφίσματος; Το δημοψήφισμα πέρασε, αλλά οι προκλήσεις συνεχίζονται. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ο Πασάς σας ξέρει πολύ καλά με ποιους έχει να κάνει;
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: