Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Μετά το ξεφτιλίκι του Ασπροπύργου (όπου οι «χρυσαυγίτες» που χτύπησαν έναν Πακιστανό αποδείχθηκε πως ήταν κάποιοι ανήλικοι που δεν είχαν καμμιά σχέση με την Χρυσή Αυγή – σύμφωνα με την Αστυνομία…), δεύτερο απανωτό ξεφτιλίκι για την –αγαπούλα, την κουκούλα!- νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ!
Αυτή τη φορά, οι προστατευόμενοι του Σόρος επιχείρησαν –εμμέσως πλην σαφώς- να χρεώσουν στην Χρυσή Αυγή περιστατικό βίαιης επίθεσης σε φοιτητή, που έγινε στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου! Ιδού τι έγραφαν σε ανακοίνωσή τους τα ρεζίλια των σκυλιών: «Τα περιστατικά βίας στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου δεν είναι μεμονωμένα, αλλά ανήκουν σε μία συνεχώς αυξανόμενη λίστα επιθέσεων με ρατσιστικά, σεξιστικά και ομοφοβικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, άτομα που έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και με τοπικές ακροδεξιές ομάδες, να στήνουν ενέδρες σε μετανάστες, σε εκπροσώπους του αριστερού ή του αναρχικού χώρου, σε ΛΟΑΤΚΙ άτομα και σε οποιονδήποτε δεν συμβαδίζει με τα δικά τους πρότυπα, καταλήγοντας πολλές φορές στον σοβαρό τραυματισμό αυτών των ανθρώπων…».
Κι όχι μόνο δεν ήταν χρυσαυγίτες οι δράστες του ξυλοδαρμού του φοιτητή, αλλά όπως δείχνει η έρευνα της αστυνομίας, δεν ήταν καν Έλληνες!
Όπως προέκυψε, λοιπόν, τρεις Γάλλοι και όχι κάποιοι ντόπιοι είναι οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού του Ηλία Καπώνη. Μάλιστα, οι δράστες αναχώρησαν από την Κρήτη από το αεροδρόμιο Χανίων στις 16 Οκτωβρίου και οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να τους εντοπίσουν μέσω της γαλλικής Αστυνομίας.

Φτου σας συριζαίοι ξεφτίλες!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: