Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

«Γύρισε» στον Τραμπ η Κομητεία Αντριμ στο Μίσιγκαν αφού διορθώθηκε η «δυσλειτουργία»

 

Τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών για την Κομητεία Αντριμ στο Μίσιγκαν έχουν αλλάξει νικητή από τον Τζο Μπάιντεν στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αφού το λογισμικό του υπολογιστή «κόλλησε» και προκάλεσε λάθος υπολογισμό των ψήφων. αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα ο ιστότοπος breitbart.

Τα αρχικά εκλογικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι ο Μπάϊντεν κέρδισε την προεδρική κούρσα για το Antrim County, στο Michigan, διορθώθηκαν τώρα για να εμφανίσουν τον Πρόεδρο Τραμπ ως τον νικητή του νομού μετά από μια βλάβη λογισμικού που διορθώθηκε, σύμφωνα με μια έκθεση του 9&10 News.

Τα διορθωμένα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν τώρα τον Πρόεδρο Τραμπ να κερδίζει το νομό με περισσότερες από 2.000 ψήφους.

Χιλιάδες ψηφοδέλτια του Μίσιγκαν που προορίζονταν για τους Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους καταμετρήθηκαν λάθος για τους Δημοκρατικούς στο νομό. Το Antrim είναι επίσης μία από τις 47 επαρχίες στο Michigan που χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό που γνώρισε αυτή τη «βλάβη».

«Τα λάθη αυτά δεν έφταναν, στην Κομητεία Αντριμ αλλά τα ψηφοδέλτια προσμετρήθηκαν για τους Δημοκρατικούς που προορίζονταν για τους Ρεπουμπλικάνους, προκαλώντας μια διαφορά 6,000 ψήφων κατά των υποψηφίων μας», δήλωσε η πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μίσιγκαν, Λόρα Κοξ κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Ο υπάλληλος της κομητείας εμφανίστηκε και είπε, «το λογισμικό υποκατάστασης κόλλησε και προκάλεσε λάθος υπολογισμό των συμπλήρωσε ακόμη πως: «από τότε, ανακαλύψαμε τώρα ότι 47 νομοί χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό με την ίδια ιδιότητα».

«Η επαρχία Antrim έπρεπε να μετρήσει όλα τα ψηφοδέλτια και αυτές οι κομητείες που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τα αποτελέσματά τους για παρόμοιες διαφορές», πρόσθεσε η πρόεδρος.

«Οι άνθρωποι του Μίσιγκαν αξίζουν μια διαφανή και ανοιχτή διαδικασία», δήλωσε ο υπάλληλος.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: