Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Πλήθος νέων στην Βιβλιοπαρουσίαση και την ανοιχτή λειτουργία του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανακοινωμένη βιβλιοπαρουσίαση του νέου ιστορικού έργου του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Πλήθος Χρυσαυγιτών, με δυναμική παρουσία της νεολαίας, γέμισαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την νέα αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας ο οποίος επεσήμανε την επιμονή του Αρχηγού μας να συνεχίζει το έργο του παρά την φυλάκιση του, γκρεμίζοντας έτσι τις ελπίδες των διωκτών του Εθνικισμού. Τόνισε επίσης πόσο σημαντική είναι η μελέτη της αληθινής ιστορίας μέσω βιβλίων, όπως το “1922 – Αλήθειες και Ψέματα” που μπορεί να μας δώσει απαραίτητες γνώσεις αλλά και αληθινά πρότυπα ηρωισμού. Εν συνεχεία απηύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Γεώργιος Χασιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στα “όπλα” της Χρυσής Αυγής και του Νικόλαου Μιχαλολιάκου που ακόμα προσφέρουν πνευματικά εφόδια στην νέα γενιά.

Κατά το κύριο μέρος της ημερίδας ο Δρ Ιγνάτιος Παπαδόπουλος παρουσίασε εκτενώς το νέο αυτό επικίνδυνο, για την πολιτική τάξη, βιβλίο. Στεκόμενος σε ενδεικτικά αποσπάσματα του έργου ο Συναγωνιστής ανέδειξε αποκαλυπτικές πτυχές τις ιστορίας που οι καθεστωτικοί “ιστορικοί” έχουν πλήρως διαστρεβλώσει καλύπτοντας έτσι κατά συνέπεια την, μέχρι σήμερα συνεχιζόμενη, προδοσία των δημοκρατικών κυβερνήσεων. Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής αλλά και την δέσμευση για μια ισχυρή παρουσία στην Εθνική συγκέντρωση της Φλώρινας!




Με αντίστοιχη επιτυχία συνεχίζει να πραγματοποιείται και η εβδομαδιαία ανοιχτή λειτουργία του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ. Κάθε Παρασκευή 19:00-22:00 οι δεκάδες νέοι έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν ελεύθερα στο μοναδικό Εθνικιστικό Στέκι της πόλης. Στον χώρο διατίθεται δωρεάν υλικό δράσης και φυσικά κυριαρχεί η εθνικιστική μουσική.

Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται ανάλυση και συζήτηση επί της πολιτικής επικαιρότητας από στελέχη του Κινήματος, ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι τακτές ανακοινωμένες θεματικές ομιλίες ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε και τον παλαιό αντισοβιετικό ακτιβιστή και Εθνικιστή ηγέτη Adam Gmurczyk, ο οποίος βρέθηκε από την Πολωνία στην Ελλάδα για να εκφράσει την στήριξη του στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής!


Η “ΣΑΡΙΣΑ” αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που, χάρη στην εθελοντική προσφορά των μελών του Μετώπου Νεολαίας, έχει φτάσει να αποτελεί τον χώρο έκφρασης κάθε νέου που αναζητά διέξοδο στην σαπίλα του σύγχρονου κόσμου! Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη και καινοτόμο προσπάθεια και να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, γι αυτό καλούνται όλοι οι φίλοι του Κινήματος να ενισχύσουν το εθελοντικό έργο που προσφέρεται μέσω του πολυχώρου.


Ομιλία 2/9: Μεγάλη Ιδέα – Ψεύδη & Αλήθειες


Ομιλία 28/10: Το προδομένο Ελληνικό έπος του 1940


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: