Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ο διάδοχος Μπακογιάν βιάζεται να τελέσει τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα

 

Προεκλογικά, ένα από τα συνθήματα που είχαν ρίξει στην «πιάτσα» οι «ακροδεξιοί» κομματάρχες και οι πονηροί πολιτευτές της ΝΔ, ήταν το εξής: «ψηφίζουμε ΝΔ, γιατί άμα μείνει ο Τσίπρας θα παντρεύονται οι πούστηδες»!

Μόνο που οι νεοφιλελεύθεροι κοσμοπολίτες της ψοφοδεξιάς, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ στο συγκεκριμένο θέμα τους συριζαίους, που ήταν κάπως… διστακτικοί! Και δε διστάζουν καθόλου να το βροντοφωνάζουν.

Έτσι, σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9,84», για την χθεσινή «Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας», ο επίδοξος διάδοχος του πρωθυπουργικού θρόνου, Μπακογιάν, εξέφρασε τη… βιασύνη του να καθιερωθεί νομοθετικά ο γάμος των ομοφύλων, για να έχει τη χαρά να τελέσει ως δήμαρχος τον πρώτο τέτοιο γάμο: «Με κάθε ευκαιρία διατυπώνω δημόσια την προσδοκία – και πιστεύω ότι διερμηνεύω την πλειοψηφία των Αθηναίων – να μπορέσουμε επιτέλους στο ιστορικό κτίριο της Πλατείας Κοτζιά, στο Δημαρχείο, να οργανώσουμε τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού».

Επί τη ευκαιρία, τοποθετήθηκε και για το διαβόητο Athens Pride, το οποίο χαρακτήρισε «γιορτή αγάπης, που πάντα νικά».

Παρεμπιπτόντως, για να μην… πέφτουν απ’ τα σύννεφα οι… «συντηρητικοί» (υποκριτές!!!) ψηφοφόροι της Νουδούλας, θυμίζουμε ότι ο Μπακογιάν έχει εκφράσει και στο παρελθόν παρόμοιες θέσεις. Για παράδειγμα, στις 30/11/2018, μιλώντας στην Vice, είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών».

Αλλά και πριν από δύο μήνες (στις 18/03/2022), όταν ρωτήθηκε στο συνέδριο “The Upfront Initiative. Ορατότητα στην Πράξη”, για το αν επιθυμεί να γίνει ο πρώτος δήμαρχος που θα τελέσει γάμο ομοφυλοφίλων, είχε δηλώσει: «Με πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό».

Κι όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει πολύ ο διάδοχος Μπακογιάν, να τελέσει πολιτικούς γάμους ομοφυλοφίλων, καθώς η κυβέρνηση του θείου του είναι έτοιμη να τους νομοθετήσει και επισήμως, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της ενημερωμένης (εκ των έσω…) φυλλάδας του –κουμπάρου!- Μαρινάκη, «Τα Νέα»!

(ΥΓ): «Συντηρητικοί» ψηφοφόροι της Νουδούλας, στις χαρές σας οι ανύπαντροι και στις χαρές των παιδιών σας οι παντρεμένοι!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: