Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Τους κοροϊδεύουν! Υπουργός του Μακρόν: η Ουκρανία θα ενταχθεί στην Ε.Ε. σε… 15-20 χρόνια!

 

Το έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πως οι Δυτικοί πολεμούν την Ρωσσία «μέχρι και του τελευταίου Ουκρανού στρατιώτη»! Κι έχουν στρέψει τους Ουκρανούς κατά της Ρωσσίας με απατηλές υποσχέσεις!

Λαλίστατος και κυνικότατος, λοιπόν, για τα ζητήματα της Ουκρανίας ήταν ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Μακρόν, Κλεμάν Μπον.

Μιλώντας στην εφημερίδα Les Echos και στους σταθμούς Europe 1 και CNews, ο Μπον επιβεβαίωσε το ότι η Γαλλία του Μακρόν –και γενικότερα η Δύση- πολεμούν την Ρωσσία… δια αντιπροσώπου: «Παρέχουμε τα μέσα στην Ουκρανία, χωρίς να είμαστε εμείς οι ίδιοι σε πόλεμο, για να αντισταθεί. Στόχος μας είναι να μην υπάρξει ρωσσική νίκη».

Σε άλλη συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio J, ο… φέρελπις υπουργός του Μακρόν διέψευσε τις απατηλές υποσχέσεις που δίνονται στους Ουκρανούς, για επικείμενη ένταξή τους στην Ε.Ε. με διαδικασίες «fast track», αποκαλύπτοντας πως η ένταξη της Ουκρανίας θα γίνει σε… 15-20 χρόνια!!! Θυμίζουμε, ότι προ διμήνου περίπου η διαβόητη Ούρσουλα φον ντερ Λάιε, παραμύθιασε τον Ζελένσκι ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε. θα γίνει με μια νέα «ειδική διαδικασία» και το μόνο που χρειάζεται είναι να υπογράψει γρήγορα ένα επίσημο αίτημα. Αυτός το έφτιαξε, το υπέγραψε και της το παρέδωσε μέσα σε μια βδομάδα, αλλά από τότε… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

Ιδού η αποκάλυψη της κοροϊδίας, που έκανε ο Γάλλος υπουργός: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Αν πούμε ότι η Ουκρανία θα μπει στην ΕΕ σε 6 μήνες, σε ένα ή δύο χρόνια, θα είναι ψέμα. Δεν είναι αλήθεια. Θα χρειαστούν αναμφίβολα 15-20 χρόνια, είναι πολύς καιρός. Δεν θέλω να πουλήσουμε στους Ουκρανούς πλάνες και ψέματα. Αν λέμε στους Ουκρανούς “Καλωσορίσατε στην ΕΕ” αλλά δεν διαβάσατε το συμβόλαιο, στα ψιλά γράμματα λέει “Θα γίνει σε 15 χρόνια”, πιστεύω ότι θα διαψεύσουμε τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς του ουκρανικού λαού».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: