Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Νουδούλος εξυμνεί την… πολυπολιτισμικότητα του Κυψελιστάν

 

Ως γνωστόν, ο συγγραφέας και αρθρογράφος Χ. Χωμενίδης, είναι πρώην αριστερός και νυν φανατικός υποστηριχτής του Κούλη Μητσοτάκη. 

Τελευταία έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Χωμ στην Κυψέλη – Μια ιστορία που μας ταξιδεύει σε τέσσερις γενιές». Στο άρθρο του αυτό αναφέρεται στον τόπο κατοικίας του, την Κυψέλη (νυν Κυψελιστάν…).

Και μετά από μια σύντομη αναφορά στις σχέσεις της οικογένειάς του με την αριστερά και την… πρόοδο («Η 21η Απριλίου μάς σάρωσε. Ο παππούς μου, βουλευτής τότε της ΕΔΑ, φυλακίστηκε, η γιαγιά μου εξορίστηκε στη Γυάρο, η μάνα μου απολύθηκε από τη δουλειά της»), εξύμνησε την… πολυπολιτισμικότητα της περιοχής:

«Η Κυψέλη έχει μπει πρόσφατα, ολοταχώς, σε μια καινούργια άνθηση. Βολτάρεις στη Φωκίωνος και η ψυχή σου ευφραίνεται από τα χρώματα, το γλωσσικό χαρμάνι, τα αρώματα από τους ναργιλέδες και από το φρεσκοψημένο γεωργιανό ψωμί».

Κορόιδα «εθνικόφρονες»! Ψηφίστε Νουδούλα για να… ευφραίνεται η ψυχή σας από την πολυπολιτισμικότητα του Κυψελιστάν και των λοιπών λαϊκών συνοικιών του Αθηνιστάν, πρωτεύουσας του Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν!~

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου