Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Χρυσή Αυγή - Vlaams Belang: Πρωτοπόρες οι Εθνικές Δυνάμεις της Ευρώπης ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Χρυσή Αυγή - Vlaams Belang: Πρωτοπόρες οι Εθνικές Δυνάμεις της Ευρώπης ενάντια στην λαθρομετανάστευση
Οι Εθνικιστές της Ευρώπης στάθηκαν με δηλώσεις τους στο πλευρό της Ελλάδας, στο ζήτημα της πολιορκίας του Έβρου από δεκάδες χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους οποίους στέλνει ο Ερντογάν στα σύνορά μας.
Ωστόσο, ο Φλαμανδός βουλευτής Dries Van Langenhove δεν έμεινε μόνο στα λόγια όταν αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει ξεσπάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο νεαρός βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος Vlaams Belang (Φλαμανδικό Συμφέρον) φρόντισε να δείξει τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα και με μια συμβολική κίνηση: άνοιξε μια ελληνική σημαία μέσα στην αίθουσα του βελγικού Κοινοβουλίου και όπως ο ίδιος ανέφερε, η ΕΕ οφείλει να σταματήσει να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ερντογάν και να σταματήσει να του στέλνει χρήματα.

«Είναι καιρός να σταματήσουμε τη ροή δισεκατομμυρίων στην Τουρκία και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να εξασφαλίσουμε τα σύνορά μας και να υποστηρίξουμε τους Έλληνες στον αγώνα τους ενάντια στην παράνομη μετανάστευση!», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.
Θυμίζουμε ότι κλιμάκιο τεσσάρων βουλευτών του Βελγικού κόμματος Vlaams Belang βρέθηκε τον Νοέμβριο του 2016 στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Χρυσής Αυγής, όπου συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. του Κινήματος Ν. Μιχαλολιάκο, μίλησαν σε εκδήλωση στα γραφεία μας και όχι μόνο! Ένα μεικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Βέλγων βουλευτών, καθώς και στελεχών της Χρυσής Αυγής και του Vlaams Belang, με τους Φλαμανδούς βουλευτές Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και την Γερουσιαστή Anke Van dermeersch επισκέφθηκαν τότε τα νησιά της Χίου και της Λέσβου, με σκοπό την καταγραφή των ακραίων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί σε αυτά λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου