Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Όταν ο Μητσοτάκης δήλωνε υπερήφανος που η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε “πολυπολιτισμική”

Επειδή ο κόσμος ξεχνάει εύκολα και παρασύρεται, ξαναβάζουμε το βίντεο με τους όρκους του Κούλη Μητσοτάκη στον… πολυπολιτισμό και στο… μπόλιασμα. Δεν έχουν περάσει παρά 5 μήνες από τότε που τα έλεγε αυτά δημοσίως ο σημερινός… υπερασπιστής των συνόρων, υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των σημερινών… λαθρομεταναστευτοφάγων βουλευτών του.
Και μην ξεχνάτε: από τότε που έγινε αυτός πρωθυπουργός πενταπλασιάστηκε η λαθρομετανάστευση! Αυτός μεταφέρει τα «προσφυγάκια» από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα σπιτώνει σε ξενοδοχεία. Αυτός τους δίνει επιδόματα. Αυτός τους ταΐζει 3 φορές την ημέρα! Αυτός ετοιμάζει νέα hotspots σε ολόκληρη τη χώρα!
Δεν πρόκειται για… μεταμόρφωσή του, δε γίνεται από Κούλης… Κυριάκος, κάποιο λάκκο έχει η φάβα!
Και για να μη πάμε πολύ πίσω στο χρόνο, θυμηθείτε το φιάσκο με τα μνημόνια αυτών που εξελέγησαν για να καταργήσουν τα μνημόνια και πως χρησιμοποίησαν ως άλλοθι την υποτιθέμενη 6μηνη «ηρωική διαπραγμάτευση», από τις 25 Ιανουαρίου 2015 ως τον Δεκαπενταύγουστο, που μας φόρτωσαν το νέο μνημόνιο! 
Έτσι, είμαστε σίγουροι, πως θα χρησιμοποιήσει κι ο Κούλης όλο αυτό το σκηνικό που έχει στήσει στον Έβρο, ως άλλοθι για τον εποικισμό νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας – όπως προβλέπεται από τις συμφωνίες του με Σόρος και CIA!
http://www.xrisiavgi.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου