Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

40 χρόνια νεκροί από τους στρατούς των χούλιγκαν

 

40 χρόνια νεκροί από τους στρατούς των χούλιγκαν

Ο 29χρονος που δολοφονήθηκε στην Φιλαδέλφεια δεν είναι ο πρώτος νεκρός οπαδός που θρηνεί η χώρα. Σαράντα ολόκληρα χρόνια μετρά νεκρούς. Ο πρώτος ήταν το 1983 ένα 18χρονο παιδί, που δολοφονήθηκε στου Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη και μετά ακολούθησε ένας καθηγητής, που τον βρήκε στο λαιμό μία φωτοβολίδα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και άλλοι πολλοί 13 συνολικά μέχρι τον τελευταίο νεκρό. Νεκροί στην Θεσσαλονίκη, αλλά και μαχαιρώματα στην Γλυφάδα και ραντεβού θανάτου και νεκροί στο Ηράκλειο της Κρήτης και όλα αυτά μέχρι πέρσι που κάπως ξύπνησε ο κόσμος με την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Ένας ακόμη θάνατος άδικος για το κέφι και το παιχνίδι ισχύος που παίζουν οι μεγαλοπαράγοντες σε αυτή την χώρα που ακολουθούν την συνταγή της διαπλοκής: πολλά λεφτά, ποδοσφαιρική ομάδα και τηλεοπτικό κανάλι και κάνεις ό,τι θέλεις στην Ελλάδα. Θα ευχηθούμε να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, αλλά δεν το βλέπουμε γιατί τα πολιτικά κόμματα θέλουν ψήφους και τους ψήφους φέρνουν τα κανάλια και βεβαίως και οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων με τους πολλούς φιλάθλους.

Υ.Γ.: Βεβαίως όλα αυτά τα 40 χρόνια με τους 13 νεκρούς από οργανωμένους οπαδούς ποτέ κανένας πρόεδρος ή παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδος δεν κατηγορήθηκε για εγκληματική οργάνωση όπως συνέβη για ένα έγκλημα που έγινε στον Πειραιά που η δικαιοσύνη που είναι λένε τυφλή αλλά μάλλον κρυφοκοιτάζει οδήγησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και καταδίκασε και τους 18 βουλευτές, όλους τους βουλευτές ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: