Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε αρχικά την "περίεργη" σύμπτωση κάθε φορά που υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο Μακεδονικό να βγαίνει στο προσκήνιο το σκάνδαλο Novartis.
Αναφορικά με το μεγάλο αυτό σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, επισήμανε πως η ιστορία δεν ξεκίνησε από την Ελλάδα, σημειώνοντας ακόμη πως η βουλευτική ασυλία δεν πρέπει να καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις.
Υπενθύμισε πως από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει την αναστολή του άρθρου 86 "περί ευθύνης υπουργών", κάτι το οποίο προβλέπεται όταν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας. Και πράγματι η χώρα βρίσκεται σε πολιορκία, όταν το 95% του Ελληνικού Λαού απαξιώνει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Η διαφθορά και η δωροληψία δεν καλύπτεται από το εν λόγω άρθρο και επομένως τα εμπλεκόμενα πρόσωπα οφείλουν να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής και θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής, καθώς κρατά συνεπή στάση υπέρ της διαφάνειας. Επισήμανε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ τώρα ψηφίζει υπέρ της παραπομπής για το σκάνδαλο Novartis, κάλυψε τους υπουργούς Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή.
Σημείωσε πως η Βουλή τιμώρησε τον ίδιο και τους Συναγωνιστές Ηλιόπουλο και Κασιδιάρη, επειδή δήλωσε ότι οι Έλληνες Βουλευτές οφείλουν να έχουν μητέρα Πατρίδα την Ελλάδα. Την ίδια ώρα όμως η Βουλή δεν αντιδρά στην συμμετοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε ανθελληνική φιλοτουρκική εκδήλωση στην Θράκη.
Τέλος, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο όνομα των Σκοπίων και στην τελευταία πρόταση που κυκλοφόρησε για την "Μακεδονία του Ίλιντεν", τόνισε πως είναι εθνικά απαράδεκτη και εμπεριέχει αλυτρωτισμό, καλώντας την κυβέρνηση να διεξάγει δημοψήφισμα για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα και να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου