Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Σύντομα και στην Ελλάδα: Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ

Σύντομα και στην Ελλάδα: Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ
Δεν πρόλαβε καν να κάνει δηλώσεις ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου και ήδη άρχισε να αφήνει δείγματα ισλαμικής γραφής και πρόκλησης εναντίον των ιθαγενών πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, τα γνωστά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου θα φέρουν επιγραφή «Δόξα στον Αλλάχ» κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε απαγορευτεί αντίστοιχη διαφήμιση της αγγλικανικής εκκλησίας, γεγονός που δείχνει το πόσο προσχηματική είναι η δήθεν ανεξιθρησκεία και «ανοχή» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford.
Ποιά είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;
Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της. Δραστηριοποιείται επίσης στην Λέσβο και χρηματοδοτείται από το ελλαδικό προτεκτοράτο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: