Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

“Οι Πρέσπες του Αιγαίου” έρχονται: Η Ελλάδα ανεβαίνει τον Γολγοθά της προς την Χάγη

 

“Οι Πρέσπες του Αιγαίου” έρχονται: Η Ελλάδα ανεβαίνει τον Γολγοθά της προς την Χάγη 

Αυτοί που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα είναι γνωστό ότι ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν, του οποίου τελική κατάληξη ήταν η τουρκοποίηση της Κύπρου και το μοίρασμα του Αιγαίου. 

Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην προεκλογική περίοδο του 2019 έθεσε στην πρώτη γραμμή των θεμάτων τα εθνικά και πρώτος αυτός μίλησε για τις “Πρέσπες του Αιγαίου”, που έρχονται. Πρόσφατα επιβεβαίωσε την δήλωσή του αυτή το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φίλης, που μίλησε ότι πρέπει να γίνει για το Αιγαίο μία συμφωνία ωσάν αυτή των Πρεσπών και κανένας από την Νέα Δημοκρατία δεν βρέθηκε να του απαντήσει. 

Τον Ιούλιο του 2019 όμως πολλοί “εθνικόφρονες” γύρισαν την πλάτη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προκειμένου να καταργήσει η Νέα Δημοκρατία τις “Πρέσπες” της Μακεδονίας και η Νέα Δημοκρατία όχι μόνον δεν κατήργησε τις “Πρέσπες”, που χάρισαν στους Σκοπιανούς γλώσσα και εθνότητα “μακεδονική”, αλλά ετοιμάζεται να προχωρήσει στις “Πρέσπες του Αιγαίου”. Αυτό δείχνει και η πρόσφατη δήλωση στην μαρτυρική Κύπρο του Γεραπετρίτη που μίλησε για “συντεταγμένες” και όχι για ένα ανεξάρτητο κράτος όπως είναι η Κύπρος, της οποίας παράνομα κατέχει 40% του εδάφους της η Τουρκία. Άλλωστε το πνεύμα του τέκνου του Σημίτη, Γεραπετρίτη και των άλλων εκσυγχρονιστών με τους οποίους γέμισε την Ν.Δ. ο Μητσοτάκης, αυτό ακριβώς θέλει.   

Και τι να πει κανείς για την δήλωση Γεραπετρίτη ότι “είναι ιστορική ευκαιρία να τα βρούμε με τους Τούρκους” όταν ο σουλτάνος Ερντογάν μιλάει για γαλάζια πατρίδα και διεκδικεί το μισό Αιγαίο.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου