Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Η τουρκική απειλή δεν είναι θέμα προσώπων!

 

Ως θέμα προσώπων εμφανίζουν την απειλή εξ’ Ανατολών οι κυρίαρχοι κύκλοι του πολιτικού κατεστημένου των Αθηνών και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, επικεντρώνοντας στον «κακό» Ερντογάν. Λες και οι προκάτοχοι του Ερντογάν ήταν… φιλέλληνες! Και λες και οι φιλοδοξούντες να διαδεχθούν τον Ερντογάν, οι επονομαζόμενοι «κεμαλικοί», είναι καλύτεροι από δαύτον!

Μια «γεύση» του τι έχει να περιμένει η Ελλάδα αν ξαναπάρουν την εξουσία οι «καλοί»  φιλοδυτικοί κεμαλικοί, έδωσε ο επικεφαλής του δεύτερου κόμματος της Τουρκιάς, του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όταν κλήθηκε από τον Ερντογάν Πασά να απαντήσει στο εξής ερώτημα: «στις προσπάθειες της Τουρκίας να δημιουργήσει μόνιμες οικονομικές ζώνες στη συνοριακή γραμμή σε Μεσόγειο και Αιγαίο, είσαι με την Τουρκία ή όχι;».

Ιδού και η απάντηση του Κιλιτσντάρογλου: «Είναι επιτακτική ανάγκη να αυξήσουμε την πίεση σε Μεσόγειο και Αιγαίο. Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται βγάζοντας το πλοίο και μετά αποσύροντάς το να λες: “μακάρι να με καλέσει ο Μπάιντεν”. Αν έχεις ψυχή κάνε ένα βήμα για τα νησιά τα οποία καταλήφθηκαν και για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά. Θα σε στηρίξουμε!».

Σημαντική παρατήρηση: όπως βλέπουμε, στην Τουρκιά τα πολιτικά κόμματα συναγωνίζονται σε πατριωτισμό. Αντιθέτως, στο Ελλαδιστάν τα πολιτικά κόμματα συναγωνίζονται σε ενδοτισμό!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου