Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μετά τον Όρμπαν και η ουγγρική νεολαία… σόκαρε την «πολιτική ορθότητα»!

 

Μετά τον λαοφιλή πρόεδρο της Ουγγαρίας, Βίκτωρα Όρμπαν, που… σοκάρει κάθε τόσο τους «πολιτικά ορθούς» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήταν η σειρά της ουγγρικής νεολαίας να… σοκάρει για τα καλά την «πολιτική ορθότητα».

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η Ουγγαρία υποδέχτηκε την Αγγλία στην «Puskas Arena» για την πρώτη αγωνιστική του National League, σ’ έναν αγώνα που θα έπρεπε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, οι Ούγγροι έκαναν χρήση του άρθρου 73 του κανονισμού της UEFA, κι επέτρεψαν την είσοδο 30.000 παιδιών έως 14 ετών, που συνοδεύονταν από έναν ενήλικα το καθένα.

Κι όταν πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της υποταγμένης στην «πολιτική ορθότητα» Αγγλίας γονάτισαν τιμώντας το λεγόμενο «Black Lives Matter», το γήπεδο σείστηκε στην κυριολεξία από τις εντονότατες αποδοκιμασίες της ουγγρικής νεολαίας!

Εύγε στην ανυπάκουη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα τερτίπια της, ουγγρική νεολαία! Να ένα πολύ καλό πρότυπο και για τη δική μας νεολαία!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας έχει ανακοινώσει ότι οι παίχτες της δε θα συμμετέχουν σε τέτοια καραγκιοζιλίκια, όπως το γονάτισμα για το BLM…

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου