Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Τ.Ο.ΔΡΑΜΑΣ . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΑ

 

6-10 Απριλίου 1941

Ημερομηνία που οι ήρωες των ΟΧΥΡΩΝ υπερασπίστηκαν την ακεραιότητα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας , πολεμώντας μια αυτοκρατορία ογδόντα εκατομμυρίων και γνωρίζοντας πως

μπαίνοντας στις υπόγειες στοές των οχυρών πιθανόν  να μην έβγαιναν ζωντανοί από εκεί.

Μια μάχη σκληρή και άνιση, που αποτελεί παράδειγμα θάρρους και αυτοθυσίας των Ελλήνων , οι οποίοι αμύνθηκαν μέχρις εσχάτων  και δεν παραδόθηκαν παρά την επίσημη συνθηκολόγηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Τα ΟΧΥΡΑ δεν κατακτήθηκαν. Οι υπεράσπιστές τους βγήκαν από τις στοές νικητές. Με το κεφάλι ψηλά, αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να υποκλιθούν στην ανωτερότητα τους. 

Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.

Έκτη Απριλίου 1941

Ημερομηνία που πρέπει να εορτάζεται ως ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ και οι νεότεροι να τιμούμε τους ήρωες μας που προτίμησαν  να γίνουν τα οχυρά ο τάφος τους παρά να παραδοθούν.

Δυστυχώς το πόσο βολεύει και εξυπηρετεί το σύστημα η λεγόμενη και επιβαλλόμενη ´πανδημία ´το βιώσαμε ξανά εν όψει της επετείου της επικής μάχης των οχυρών, που και εφέτος γίνεται ´κεκλεισμένων θυρών διά το μέγα φόβο όχι κάποιου ιού αλλά της παρουσίας Χρυσαυγιτών! 

Ο διοικητής του 518 Τ/Π Κ.Νευροκοπίου Δράμας απέκλεισε από την τελετή τιμής και μνήμης στο οχυρό ΛΙΣΣΕ τους εθνικιστές και απογόνους πολεμιστών, ξεχνώντας πως υπηρετεί στις ένδοξες ένοπλες δυνάμεις και πως υποχρεούται να ακολουθεί το ηρωικό  παράδειγμα των μαχητών των οχυρών και να μεταδίδει την άσβεστη φλόγα της αγάπης για την πατρίδα και όχι να υποκλίνεται στις διαταγές των ξενόδουλων κυβερνήσεων.

..ωφείλουμε λοιπόν ως Τ.Ο.Δράμας να ευχαριστήσουμε το διοικητή και τους λοιπούς τοπικούς παράγοντες που με τη μικρότητά τους απέναντι στο ηρωικό παρελθόν, μας ώθησαν να τιμήσουμε την αυτοθυσία των προγόνων μας με μιά ευρεία δράση στο κέντρο της πόλης,

εισπράττοντας τη συμπαράσταση του δραμινού λαού όπως και τον τρόμο των αριστεροάπλυτων που (ξανά)εξανεμίστηκαν με την παρουσία μας, αποδεικνύοντας το αυταπόδεικτο, πως το μόνο ζωντανό κύτταρο του ελληνισμού φέρει τη σφραγίδα Χρυσή Αυγή!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΑ!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!



https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: