Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Η χούντα του αμερικανόδουλου Μητσοτάκη απελαύνει 12 Ρώσσους διπλωμάτες. Ρωσσική πρεσβεία: Καταστροφή των διμερών σχέσεων!

 

Τελικά, η «μόδα» της εκδικητικής απέλασης Ρώσσων διπλωματών ήρθε και στο Αθηνιστάν – πρωτεύουσα του αμερικανικού προτεκτοράτου Μητσοτακιστάν-Ραγιαδιστάν!

Έτσι, σήμερα τα εν Αθήναις ανδρείκελα της αμερικανικής πρεσβείας ανακοίνωσαν ότι 12 Ρώσσοι διπλωμάτες είναι personae non gratae!

Σε απάντησή της, η Ρωσσική πρεσβεία χαρακτήρισε την απόφαση «αδικαιολόγητο και συγκρουσιακό βήμα», κι έκανε λόγο για «καταστροφή των διμερών σχέσεων», αλλά και για  «κίνηση που δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες».

Με την κίνηση αυτή, η ψοφοδεξιά Νουδούλα «ισοφάρισε» και ξεπέρασε σε αμερικανοδουλεία την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε απελάσει το 2019 τέσσερις Ρώσσους διπλωμάτες… 

Συμπέρασμα: ο κάθε αμερικανόδουλος καταστρέφει τις ιστορικές σχέσεις της χώρας με μια μεγάλη δύναμη όπως είναι η Ρωσσία και την οδηγεί στις «ανοιχτές αγκάλες» της Τουρκιάς, για να γίνει αρεστός στα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά του! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου