Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Οι συνέπειες της αμερικανοδουλείας! Ρωσσική ταξιδιωτική οδηγία: ούτε ένας τουρίστας στην «ανήκομεν εις την Δύσιν» Ελλάδα!

 

Το κρύβουν επιμελώς τα κανάλια και τα λοιπά αμερικανόπληκτα ελληνόφωνα ΜΜΕ, αλλά το αμερικανικό προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν εισέπραξε το πρώτο «αντίδωρο» της αμερικανοδουλείας του! 

Ο Ρωσικός οργανισμός Τουρισμού (Rostourism), λοιπόν, εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία προτρέπει τους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσσία. Δηλαδή την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κι όπως συμβαίνει πάντα, κερδισμένη θα βγει η Τουρκιά, που πονηρά ανακοίνωσε πως δε συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας! Χαρακτηριστικά είναι αυτά που είπε προχθές ο Ρώσσος πρέσβης στην Κύπρο Οσάτσι: «οι χώρες που συμμετέχουν στην κυρώσεις ενάντια στη Ρωσσία πυροβόλησαν τα πόδια τους. Το καλοκαίρι η Κύπρος δεν θα δει τουρίστες από τη Ρωσσία. Ρώσσοι τουρίστες δεν θα έρθουν. Θα πάνε στην Τουρκία. Εκεί θα ξοδέψουν τα λεφτά τους».

Σκασίλα του, του Μητσοτάκη, που θα καταποντιστεί ο ελληνικός τουρισμός και που θα υποφέρουν οι απασχολούμενοι του κλάδου, αφού θα πάρει τα εύσημα από τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά του!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου