Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Κυνήγι μαγισσών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η χούντα Μητσοτάκη ετοιμάζεται να απαγορεύσει τον… Ντοστογιέφσκι!

 

Σ’ ένα ανελέητο «κυνήγι μαγισσών», που αγγίζει τα όρια του γελοίου, έχουν επιδοθεί οι «δημοκράτες» της Δύσης, με αφορμή την ρωσσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Έτσι, μετά την απαγόρευση του sputnik και του RT από την Κομισιόν, η Φιλαρμονική του Μονάχου απέλυσε τον Ρώσσο επικεφαλής μαέστρο της, Βαλέρι Γκεργκίεφ, γιατί παρά το γεγονός ότι «είναι ο σπουδαιότερος εν ζωή μαέστρος», αρνήθηκε να καταδικάσει τον πρόεδρο Πούτιν και την πολιτική του! 

Ακολούθως, η Σκάλα του Μιλάνου ανακοίνωσε ότι διακόπτει κάθε συνεργασία της με τον Γκεργκίεφ, ενώ ανάλογες αποφάσεις έλαβαν κι άλλα παρεμφερή Ιδρύματα!

Φυσικά, η χούντα του ανεκδιήγητου Μητσοτάκη δε θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το… δημοκρατικό πανηγύρι!

Έτσι, με απόφαση της υπουργού Λίνας Μενδώνη (αυτής που –μαζί με το ζεύγος Μητσοτάκη- φωτογραφιζόταν πανευτυχής στο πλευρό του βιαστή-παιδεραστή Λιγνάδη και που τσιμέντωσε την Ακρόπολη…) «αναστέλλεται οποιαδήποτε υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμός ή συζήτηση εκδηλώσεων με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς»! 

Πρώτο θύμα της απόφασης των γελοίων αρλεκίνων του αμερικανισμού, ήταν η

μετάδοση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων», στο πλαίσιο του κύκλου The Bolshoi Ballet Live from Moscow, την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».

Ποιο θα είναι το επόμενο; Μήπως η απαγόρευση των βιβλίων του… Ντοστογιέφσκι;

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου