Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Οι αμερικανόδουλοι των Αθηνών δεν επιτρέπουν την ασφαλή έξοδο του Έλληνα προξένου της Μαριούπολης μέσω Ρωσσίας!

 

Όπως είναι γνωστό, ο Έλληνας πρόξενος Μανώλης Ανδρουλάκης παρέμεινε στην πολύπαθη Μαριούπολη, με τη θέλησή του και με κίνδυνο της ζωής του, ενώ ο πρέσβης και οι υπόλοιποι Έλληνες πρόξενοι στην Ουκρανία –στην κυριολεξία!- την κοπάνησαν από την πρώτη στιγμή. Και παρέμεινε, για να είναι μαζί με τους 100.000 και πλέον ομογενείς μας που είναι παγιδευμένοι στην πόλη – εφόσον η χούντα Μητσοτάκη δεν εξασφάλισε την ασφαλή έξοδό τους από θαλάσσης, όταν έπρεπε! 

Τις τελευταίες ημέρες δε, ο πρόξενος είναι έγκλειστος στο υποτυπώδες «καταφύγιο» του κτιρίου του ΟΑΣΕ. Υπό τις συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί στην Μαριούπολη (σκληρές μάχες μέσα στην πόλη), η οικογένεια του προξένου αιτήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή του στην Ελλάδα. Αλλά, λογάριασαν χωρίς την -μέχρι αηδίας!- αμερικανοδουλία των κυβερνητών του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ρωσσική πλευρά εγγυήθηκε την ασφαλή μεταφορά του προξένου μας στην ρωσσική πόλη Ροστόφ, αφού ελέγχουν τις περιοχές που οδηγούν μέχρις εκεί. Εν συνεχεία, από κει είναι σίγουρα ασφαλής η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, οι αμερικανόδουλοι των Αθηνών δεν δέχθηκαν τις ρωσσικές εγγυήσεις, απαιτώντας να εγγυηθούν οι Ρώσσοι την ασφαλή μεταφορά του προξένου οδικώς στα… δυτικά, στα σύνορα της Ουκρανίας με την Μολδαβία. Δηλαδή, να περάσει ο πρόξενος από περιοχές που δεν ελέγχονται από τους Ρώσσους και όπου μαίνονται οι μάχες!!! Όπως καταλαβαίνετε, παίζουν τη ζωή του προξένου κορώνα-γράμματα, για να μη φανεί ότι απεγκλωβίστηκε μέσω της «εχθρικής» Ρωσσίας!

Τα σχόλια δικά σας…

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου