Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Αλήθεια, έφτασαν τα ελληνικά όπλα στην Ουκρανία; Σε ποιων τα χέρια κατέληξαν; Και ποιους στοχεύουν;

 

Ως γνωστόν, για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, ελληνική κυβέρνηση έστειλε επισήμως -και πομπωδώς!- όπλα σε μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές ενός πολέμου, βάζοντας την Ελλάδα βαθιά στο στόμα της ρωσσικής «αρκούδας». Και είναι ουκ ολίγα αυτά τα όπλα – μόνο τα καλασνίκοφ είναι 20.000, αρκετά για να οπλίσουν μια ολόκληρη στρατιά!

Εκείνο για το οποίο δε μας πληροφόρησε η κυβέρνηση του «πρόθυμου» υπηρέτη των αμερικανονατοϊκών, Κούλη Μητσοτάκη, είναι πρώτον, αν έφτασαν τα όπλα, δεύτερον, σε ποιών τα χέρια κατέληξαν και τρίτον και σπουδαιότερον, ποιους στοχεύουν!

Σύμφωνα με δικές μας αξιόπιστες πληροφορίες, τα όπλα αυτά έφτασαν αυθημερόν και διοχετεύτηκαν την επομένη ημέρα σε ουκρανικές παραστρατιωτικές μονάδες που δρουν στην περιοχή της Μαριούπολης (τάγμα Αζόφ κ.λπ.). Τραγική ειρωνεία; Στοχεύουν πρώτιστα την ελληνική μειονότητα της πόλης, η οποία είναι κοινό μυστικό πως θεωρείται «εθνικώς ύποπτη» από τα μαντρόσκυλα της κυβέρνησης του Κιέβου!

Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, όπλα που εστάλησαν από την Ελλάδα μπορεί να σκοτώσουν Έλληνες!!! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, που θα πάει να κρυφτεί μετά η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

(ΥΓ): Κάθε διάψευση των πληροφοριών μας δεκτή, αλλά…

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου