Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

120.000 Έλληνες της Μαριούπολης υποφέρουν. Υπεύθυνη η χούντα Μητσοτάκη!

 

Ανθρωπιστική κρίση λαμβάνει χώρα στην Μαριούπολη, τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν. Στην πόλη αυτή, από την οποία ελάχιστοι άμαχοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, οι άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, πεινάνε, διψάνε και κρυώνουν, ενώ δεν υπάρχει μετρό για να βρουν ασφαλές καταφύγιο και κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει – κι αν του ξημερώσει!

Και βέβαια, μεταξύ των αμάχων που υποφέρουν, είναι και οι περίπου 120.000 Έλληνες. Ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό; Οι Ρώσσοι, οι Ουκρανοί, ή μήπως η χούντα Μητσοτάκη;

Η μοίρα της Μαριούπολης ήταν προδιαγεγραμμένη εξ’ αρχής! Ωστόσο, τις πρώτες ημέρες υπήρχε χρόνος για ασφαλή εκκένωση των αμάχων ομογενών μας δια θαλάσσης, αρκεί να την οργάνωνε άμεσα η ελληνική κυβέρνηση. Και εν ανάγκη, θα έπρεπε επικεφαλής της επιχείρησης εκκένωσης των χιλιάδων αμάχων ομογενών μας, να τεθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας – για να αποφευχθεί με την παρουσία του και οποιαδήποτε προβοκάτσια, από οποιαδήποτε πλευρά! Θα γινόταν και ήρωας – αν δεν έβαζε τα… κλάματα σε περίπτωση που ακουγόταν κάνα μπαμ!

Δεν έκανε τίποτα η χούντα Μητσοτάκη, κι άφησε αυτούς τους δικούς μας ανθρώπους στο έλεος του Θεού! Αλλά, θα έρθει μέρα που θα το πληρώσει αυτό!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: