Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Των χούλιγκανς κατάσχονται… Με τα στειλιάρια της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ τι θα γίνει;

 

Απανωτές εφόδους σε γραφεία συνδέσμων οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων κάνει τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία – λόγω της φρικτής δολοφονίας του νεαρού φιλάθλου στην Θεσσαλονίκη. Και τα πιο συνήθη ευρήματα είναι τα στειλιάρια, τα οποία ακολούθως επιδεικνύονται με φωτογραφίες στα ΜΜΕ.

Και βέβαια, πολύ καλά (αν και «κατόπιν εορτής»…) κάνει η αστυνομία που ανακαλύπτει και κατάσχει τα στειλιάρια των χούλιγκανς. Αλλά, τέτοια στειλιάρια διαθέτουν στα γραφεία τους η ΚΝΕ και το ΠΑΜΕ και τα χρησιμοποιούν ευρέως στις διάφορες διαδηλώσεις, αλλά και στις… περιφρουρήσεις, όπως π.χ. στην «περιφρούρηση» της βουλής την ημέρα που ψηφιζόταν το πρώτο μνημόνιο. Κι άλλοτε χρησιμοποιούνται ως όπλα επίδειξης κι εκφοβισμού, κι άλλοτε ως όπλα για να χτυπηθούν αντίπαλοι διαδηλωτές – όπως π.χ. είχαν χρησιμοποιηθεί κατά των διαδηλωτών που ήθελαν να μπουν στη βουλή για να εμποδίσουν την ψήφιση του πρώτου μνημονίου! 


Μ’ αυτά τα στειλιάρια τι θα γίνει; Πότε θα μπουκάρει η αστυνομία στις γιάφκες του… τιμημένου κουκουέ για να τα κατάσχει; Ρητορικά βεβαίως τα ερωτήματα, καθώς οι απαντήσεις είναι γνωστές, όπως και η ασυλία των ροπαλοφόρων της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ – με όλες ανεξαιρέτως τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις!


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: