Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ιδιοκτήτης ταβέρνας για επεισόδιο με Θ.Βασιλακόπουλο: «Άρχισε να φωνάζει ξαφνικά μετά από δύο ώρες»

 

Μια μέρα μετά, το επεισόδιο του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ,σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φέρνει στην επιφάνεια την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους, ενώ καταγγέλλει πως ο ίδιος ο Θ.Βασιλακόπουλος μίλησε άσχημα στην κόρη του.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;» λέει συγκεκριμένα.

Και συνεχίζει: «Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει».

«Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι», ανέφερε ο καταστηματάρχης σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου