Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΕΟΝ: «Η Αστυνομία συλλαμβάνει εφήβους και αφήνει ανεξέλεγκτους τους ροπαλοφόρους»

 

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία (ΕΟΝ), προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που σημειώθηκαν στη χώρα.

Η σχετική ανακοίνωση: 

«Τραγικά γεγονότα βιώνουμε την τελευταία εβδομάδα στην τελευταία κομμουνιστική γωνιά της Ευρώπης. Μια τρομερή εκστρατεία από μεγαλοκάναλα, εφημερίδες, όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και την ίδια (δυστυχώς) αστυνομία κατά ΑΝΗΛΙΚΩΝ μαθητών.

​​​​​​​Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ακροαριστερές οργανώσεις με πρωτοπόρες τις νεολαίες των ΕΑΑΚ και της ΚΝΕ στοχοποίησαν τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με συνεχείς παράνομες διανομές προπαγανδιστικών κομματικών φυλλαδίων, συγκεντρώσεις, τραμπουκισμούς μαθητών. Η αστυνομία όλο αυτό το διάστημα παρέμενε αδρανής στην στοχοποίηση ανηλίκων μαθητών από εξτρεμιστικές ομάδες της αριστεράς. Ως απάντηση και αυτοάμυνα οι μαθητές των σχολείων αντέδρασαν με αποτέλεσμα να εξελιχθούν και κάποια επεισόδια που μας λυπούν όλους μας.

Και ποιοι συνελήφθησαν από την αστυνομία; Μα βέβαια οι μαθητές! Περίπου σε 100 προσαγωγές εκ των οποίων οι 19 έγιναν συλλήψεις, μικρών μαθητών λυκείων της Σταυρούπολης και του Ευόσμου προχώρησε η αστυνομία. Κι από τους κρανοφόρους και ροπαλοφόρους των αναρχοκομμουνιστικών οργανώσεων πόσοι συνελήφθησαν; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Αυτή είναι η ”δημοκρατία” και η ”ισονομία” που ευαγγελίζονται η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και η αριστερά; Να δικαιολογούν επιθέσεις ενηλίκων ακροαριστερών σε σχολεία και να συλλαμβάνουν τους πατριώτες μαθητές που αμύνθηκαν στο ίδιο τους το σχολείο;

​​​​​​​Αυτή είναι η ευαισθησία των μεγαλοδημοσιογράφων απέναντι σε ανήλικα παιδιά, τα οποία από το πρωί ως το βράδυ τα χαρακτηρίζουν ως ”ακροδεξιούς”, ”φασίστες”, ” το αυγό του φιδιού” και κάθε άλλη ταμπέλα καταργώντας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και το τεκμήριο της αθωότητας σε τυχόν έκνομες  ενέργειες; Βεβαίως, τα κανάλια και το πολιτικό σύστημα δεν τους ενοχλούν ούτε τα οπαδικά επεισόδια, ούτε οι μαθητικές καταλήψεις ούτε και ο κομματικός προσηλυτισμός που αποτελούν καθημερινά φαινόμενα στην Ελλάδα. Τους ενόχλησε που κάποιοι από τους μαθητές δήλωσαν ότι είναι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές! Τους ενόχλησε που τα σχολεία της Θεσσαλονίκης είχαν πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία και όχι όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια οι μειοψηφίες της αριστεράς για το ότι η τυρόπιτα του κυλικείου ήταν στρογγυλή ή γιατί ήθελαν να χάσουν μάθημα.

Η νεολαία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει Αξίες και Ιδανικά. Πλέον η αγάπη στη Πατρίδα και ο αγώνας για το Έθνος είναι η κυρίαρχη τάσης στη νεολαία, ενώ ο εθνομηδενιστικός μαρξισμός έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του. Αυτό είναι κάτι που το μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο δεν μπορεί να συγχωρέσει ούτε σε εφήβους.

Και ενώ 100 μαθητές οδηγήθηκαν στα αστυνομικά τμήματα και εκατοντάδες άλλοι συκοφαντούνται καθημερινά από τα ΜΜΕ, οι κομμουνιστές που προκάλεσαν τα επεισόδια παραμένουν ΟΛΟΙ ελεύθεροι και λιβανίζονται από τα κυβερνητικά και της  αντιπολίτευσης μέσα ως ”φοιτητές”, ”αντιφασίστες”, ”αντιεξουσιαστές”. Για το σύστημα δεν έχει καμία σημασία αν 30χρονοι κρανοφόροι απειλούσαν με πηγάδες, χαντάκια, ξυλοδαρμούς και ρόπαλα στα χέρια παιδιά λυκείων. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι μεν και τι πιστεύουν οι δε, τίποτε άλλο.

Υ.Γ. Το παραμύθι των δύο άκρων της κυβέρνησης δεν έχει δράκο. Τα τελευταία 45 χρόνια το άκρο που βιαιοπραγεί, απειλεί το πολίτευμα, δολοφονεί και διαπράττει τρομοκρατικές ενέργειες συνεχώς είναι το αριστερό».

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου