Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Πανικοβλήθηκαν οι ανθέλληνες απο την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Εθνικιστικού Κινήματος!

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάναμε το Χρέος μας, τιμώντας τον Βασιλιά της Σπάρτης, Λεωνίδα και τους 1000 πολεμιστές του που στάθηκαν απέναντι στους χιλιάδες βάρβαρους,στις Θερμοπύλες. Έτσι και φέτος τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα είμασταν εκεί. Εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί να πάει.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, αν δεν πιστεύεις σε Ιδανικά, αν δεν πιστεύεις στη Φυλή σου, στο Αίμα σού, αν δεν έχεις ΤΙΜΗ, αλλά έχεις τιμή…καλύτερα να μην πατάς το πόδι σου σε τόπους ποτισμένους με το αίμα ΗΡΩΩΝ.

Νόμιζαν ότι κλείνοντας τον Αρχηγό του Κίνηματος μας παράνομα στη φυλακή,τελείωσαν με τη Χρυσή Αυγή. Και κάπου εκεί από τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ, ξαφνικά ύστερα από τη μεγαλειώδη χθεσινή εκδήλωση, ΔΕΝ μπορούσαν να το κρύψουν. Γράφουν οι λακέδες (  https://www.kaliterilamia.gr/2021/09/video_4.html)   ότι δεν τελείωσαν ακόμα μαζί μας, για δήθεν ανοχή της αστυνομίας κτλ …και αλήθεια πως να τελειώσουν μαζι μας;;; Δοκίμασαν φυλακίσεις, τις δολοφονίες  των Αδελφών μας Γιώργου και Μάνου και ξανά φυλακίσεις…

ΟΙ ΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ  ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ

Θα είμαστε πάντα εκεί που ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ και θα ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΉΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ

ΤΙMH Η ΠΙΣΤΙΣ.

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: