Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

 

Το καρναβάλι άρχισε τον Ιούλιο 1974 με την ομιλία του Μακάριου στον ΟΗΕ (πόσοι  την έχουν διαβάσει;) οπότε ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να πάρη την εκδικησή του! Οι Τούρκοι αδιαφορούσαν για τη φαγωμάρα μεταξύ των Ελληνοκυπρίων, μέχρι που τους έδωσε την ευκαιρία !!! ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟIΗΣΗ ! (Αλήθεια! Τι ήξεραν και είχαν έτοιμο  το σχέδιο και τις δυνάμεις της εισβολής; )

Και ήρθε η αποφράς ημέρα κατά την οποίαν μας επανήλθε ο φυγάς … Τριανταφυλλίδης…Η άφιξή του γιορτάστηκε καρναβαλικώς με τα περίφημα κεράκια και πληρώθηκε με το δράμα της Κύπρου  και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ !

Για σκεφτήτε! Χωρίς τον Μακάριο και τον Καραμανλή οι καταστάσεις θα ήταν τελείως διαφορετικές! Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ  ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ !

Ο Ελληνισμός πλήρωσε με πολλους νεκρούς, δυστυχία και δάκρυα  τον Μακάριο και τον Καραμανλή! Και δεν τελειώσαμε ακόμα  να τους  πληρώνουμε!

Το καρναβάλι μας το θυμίζουν κάθε χρόνο… Τού 2021 όμως ήταν πρωτοφανές ! Ήταν ανάλογο των  εκπεφρασμένων πεποιθήσεων της ενοίκου του ” προεδρικού  μεγάρου “!

Η ανάγνωση του καταλόγου των προσκεκλημένων και εκείνων που εισέπραξαν ” διακρίσεις ”  είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Οι εκφράσεις ” τουρλού – τουρλού ” ή ” κάθε καρυδιάς καρύδι “, βρίσκουν την απόλυτη έννοιά τους!

Από ΛΟΑΤΚΙ,  μέχρι ενταγμένους λαθρομετανάστες ,(δηλαδή, πώς εντάχθηκαν; ), Από πολιτικάντηδες  και πλουτοκράτες, που σαφώς αδιαφορούν για το  “λαουτζίκο” και τη “δημοκρατία” του, μέχρι διάφορες υπάρξεις που δέν έχουν αρκετό νούν να καταλάβουν, απλά, τι σημαίνει η ( ανύπαρκτη ) ” δημοκρατία “!

Βέβαια το καρναβάλι αυτού του χρόνου έχη και άλλες , εξωφρενικές παραμέτρους !

Φθάνουμε λοιπόν στα ιατρικά ψεύδη της κατά διαταγήν, ΦΑΙΔΡΗΣ εγκυκλίου της εκκλησίας!

Δεν νομίζω να είχαν  ποτέ χρησιμοποιήθή παρόμοιες εκφρασεις από “Μήτροπολίτες” εναντίον πιστών που δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα προς όφελος φαρμακευτικών εταιρειών!  “Αμαρτωλοί , δαιμονισμένοι , παρανοϊκοί!”. Μην  ξεχνάμε και το ότι  οι λαθρο: ” θα είναι οι γαμβροί και νύμφες των παιδιών μας” όπως  ξεστόμισε ένας από δαύτους, εδώ και αρκετό καιρό, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ  ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

Βέβαια είναι λογικόν, κανένας Χριστιανός που σέβεται και καταλαβαίνη την θρησκεία του να μην ξαναπατήση σε εκκλησία (όπως ορισμένοι “ιεράρχες” φοβούνται ) μέχρι να εκδιωχθούν αρκετοί!

Εκτός αν το ισλαμικό καθεστώς που τόσοι πολλοί προωθούν,  επιβληθή εν τω μεταξύ  και ισοπεδώση τα πάντα!

( Λύνοντας βέβαια και το δημογραφικό πρόβλημα! )

Προτείνω στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Πατρέων να αφιερώση όλα τα καρναβαλικά άρματα και την παρέλασιν του επόμενου ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ  στά δρώμενα του Ιουλίου 2021, τους πολιτικούς και τούς μητροπολίτες! Σκεφθήτε το καταλληλότερο άτομο για ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και προτείνετε !

Όσο ακόμα επιτρέπεται το καρναβάλι!…

Και τώρα μία ευθεία ερώτησις προς την Κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στό κλασσικό πλέον σύγγραμμα “ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ” του ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ  μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, Τόμος δεύτερος, σελίδα 1093 έκδοσις 1963, αναφέρεται η ομοφυλοφιλία ως ιδιαζόντως ειδεχθής σεξουαλική διαστροφή και δίδονται σαφείς, διαχρονικές, επεξηγήσεις. Ήθελα να έχω, ( που μάλλον ΔΕΝ  θα έχω ) από την κυρία καθηγήτρια μιαν διευκρίνησιν:Επιστημονικώς, Ισχύη ακόμα ή όχι αυτός ο χαρακτηρισμός; Αν δέν ισχύη πλέον, βάσει ποίου σκεπτικού;

Συνεχίζοντας θα αναφερθω εν συντομία στην κακοποιήση της ιατρικής ορολογίας  που μανιωδώς γίνεται αυτή την εποχή! Μας ζαλίζουν συνεχώς με αναφορές για χιλιάδες “κρούσματα”, συμβουλεύω ορισμένους να ανοίξουν κάποιο βιβλίο Παθολογίας! Επιτέλους λίγη ντροπή δεν υπάρχη;

Οποιος βγαίνη θετικός στα αμφιβόλου αξίας, “tests”, πού αυξομειώνονται κατά βούλησιν, είναι, απλά, υγιής μικροβιοφορέας, έχη περί το 5% πιθανότητα να γίνη ΚΡΟΥΣΜΑ, δηλαδή να εμφανίση ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ελαφρά ή βαρύτερα αδιακρίτως! Έχη δε υπερβολικά μεγάλη πιθανότητα να αναπτύξη αντισώματα, χωρίς να νοσήση!

Όπως μας τα λένε, θα έπρεπε να έχουμε 3.000 ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ την ημέρα!

 90.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΒΗΧΑ π.χ. ΑΠΟ ΤΟΝ “ΙΟ” ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Σας βαρέθήκαμε κ.κ. “ΕΙΔΙΚΟΙ” επιστρέψτε εκεί που ήσαστε μην ταλαπωρείτε άλλο αυτό το δυστυχισμένο τόπο …

Πολλοί εξαιρετικοί Ιατροί αποδομούν συνεχώς τα όσα ισχυρίζεσθε αλλά εσείς με περισσή θρασύτητα συνεχίζετε!

Βέβαια, οι ελληνόφωνοι ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους! Ας πρόσεχαν!

Τελειώνοντας, θα επισημάνω ότι με μεγάλη τέχνη εισάγεται και η ΤΗΝΟΣ μεταξύ των νησιών που μπορή να μπούνε στο …κόκκινο! Είχα γράψη πρόσφατα ότι επόμενος στόχος είναι η ακύρωση των εορτασμών του δεκαπενταύγουστου! Ως γνωστόν στις θρησκευτικές τελετές ΚΟΛΛΑΗ! Στίς δομές και τις άβατες περιοχές των Ρομά, ΟΧΙ!

Θα επαληθευθώ; Ίδωμεν!

Εν τω μεταξύ, σιωπηλά, χωρίς κανένας τηλεορασάκιας να ασχολείται, οι συνήθως εμπειροπόλεμοι λαθρο εισβολείς έρχονται συνεχώς! ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ!

Ας θυμηθούμε λίγους στίχους από τον Δωδεκάλογο του γύφτου !( Ώ ! sorry ,  του ΡΟΜΆ εννοούσα )

” Έρμη σκλάβα πικρή Ρωμιοσύνη

Κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη

Την κατάρα σου  νάχη ώ πατρίδα

Πρίν πληγή,πριν αρρώστια να γίνη

Σάν τη λέπρα και σαν την ακρίδα

ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΕ ΤΗ ΚΑΜΕ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ !”

Ελπίζοντας να επαληθευθή σύντομα η ευχή του Μεγάλου ΠΑΛΑΜΑ !

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΡΑ !

Κώστας Παπαδημητρίου

Τ.Ο. Ανατολικής  Αττικής

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου