Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Οι “κουκούλες” της Novartis και οι ψευδομάρτυρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Σε στήλη καθεστωτικής εφημερίδας δημοσιεύτηκε προ ημερών ένα ενδιαφέρον άρθρο, όχι ως προς το περιεχόμενο του, αλλά ως προς τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη, την πολιτική διαφθορά και τις σκευωρίες εις βάρος πολιτικών προσώπων. Όπου σκευωρία, εννοείται η βαθιά διαπλοκή για την οποία – αποδεδειγμένα, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα (πρώην υπουργοί, πρωθυπουργοί) προέβησαν σε πράξεις που ζημίωσαν το δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα για τους προστάτες τους, είτε αυτοί κρατούν μικρόφωνα είτε πένα.

Για το σκάνδαλο της Novartis λοιπόν ο δημοσιογράφος του επίμαχου άρθρου διερωτάται γιατί η τωρινή κυβέρνηση όχι μόνο κατηγορείται άδικα, αλλά και με στοιχεία που προέρχονται από κουκουλοφόρους – προστατευόμενους μάρτυρες, οι οποίοι κατέθεσαν αοριστίες, φήμες και εικασίες, με “όχημα” τις οποίες επιχειρήθηκε να σπιλωθεί η υπόληψη της γαλάζιας κλίκας που εμπλέκεται σε αυτό το σκάνδαλο.

Πέραν του γεγονότος ότι πουθενά το άρθρο του δεν αναφέρει τη δίωξη κατά εισαγγελέα  λόγω άρνησης του να παραλάβει υλικό από τις αμερικανικές αρχές, ώστε να μην εκτεθεί συγκεκριμένος γαλάζιος παράγοντας, επίσης δεν αναφέρει την γνώμη του για τέτοιου είδους διαδικασίες όταν στο εδώλιο κάθονται άλλοι. Και συγκεκριμένα οι Χρυσαυγίτες στη δίκη – παρωδία που οδήγησε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Τότε, όταν παρήλαυναν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και κατέθεταν στο δικαστήριο φήμες και εικασίες ο δημοσιογραφικός κόσμος έγραφε για πειστήρια ενοχής και καταθέσεις – κλειδιά που στέλνουν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες. Τώρα, οι κουκούλες και οι μαρτυρίες προστατευόμενων μαρτύρων ενοχλούν, γιατί τώρα κατηγορούνται οι “δημοκράτες” και οι “καλοί”, και είναι λογικό γιατί είναι ΕΝΟΧΟΙ. Ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής είχαμε να κάνουμε με ένα δικαστήριο που δίκασε ΑΘΩΟΥΣ για την ιδεολογία τους.

Για την ιστορία, οι ψευδομάρτυρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν κατέθεσαν ούτε καν φήμες, αλλά επανέλαβαν ό,τι άκουγαν από τα ΜΜΕ, δηλαδή τους κατήγορους μας. Είναι τόσο φαιδρή η όλη υπόθεση που στην ομάδα των προστατευόμενων μαρτύρων συγκαταλέγεται και άτομο που πληρώνεται από το 2012 ώστε να ενταχθεί στο καθεστώς προδοσίας, δηλαδή έγινε μάρτυρας 1 χρόνο ΠΡΙΝ από τις πρώτες προφυλακίσεις και χωρίς να υπάρχει ποινικό περιστατικό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αμοίβονταν από το 2013 κι έπειτα για να καταθέσουν με ελεύθερα λόγια όλα όσα μας καταλόγιζαν οι εχθροί που μας ήθελαν πολιτικά νεκρούς από τα δελτία των 8.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Φυλακές Δομοκού 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου