Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

H στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό – Τέσσερις συνολικά οι τραυματίες (video)

 

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα. 

Ο άτυχος αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ αιμορραγούσε επί ώρα στο οδόστρωμα, απομονώθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με στυλιάρια, σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.


Συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού κατάφεραν να κάνουν κλοιό γύρω του και να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του. 

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία -που μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων- νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι άλλοι τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου