Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ! ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ- ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


Σαν σήμερα στις 1/11/2013 ήταν η αποφράδα μέρα όπου δύο ελληνόπουλα, δύο αγνοί αγωνιστές σκοτώθηκαν τόσα άνανδρα από τους κόκκινους τρομοκράτες και το ελληνικό κράτος συγκάλυψε πλήρως την δολοφονία αυτών των δύο παιδιών, την δολοφονία του Γιώργο Φούντουλη και του Μανώλη Καπελώνη!

Ενός κράτους που ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να μάθει τους δολοφόνους αυτών των παιδιών, που ουδέποτε στήριξε τις οικογένειες των δολοφονημένων αυτών παιδιών. Διότι για αυτό το σάπιο κατεστημένο τα παιδιά αυτά δεν είχε αξία η ζωή τους, γιατί πολύ απλά ήταν αγωνιστές και είχαν σταθεί ενάντια σε αυτό το σάπιο κατεστημένο και το πολεμούσαν. 

Μέσα σε αυτούς όμως υπήρχε και ένα ακόμα παλικάρι ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος τραυματίστηκε άσχημα εκείνη την βραδιά, παρόλα αυτά δεν έχασε το κουράγιο του και ακόμη και τραυματισμένος φώναζε υπέρ των Ιδεών του, σαν γνήσιος εθνικιστής.

Χρέος και καθήκον όλων εμάς των εθνικιστών είναι να τιμούμε την μνήμη των αγωνιστών αυτών και να μαχόμαστε μέχρι τέλους για τις Ιδέες μας, κόντρα σε όλους και σε όλα, διότι ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές δεν λυγίζουν τους εθνικιστές!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου