Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ πήγε στην Τουρκία την ώρα που αιματοκυλίζει εκ νέου τους Αρμένιους και την ξεπλένει. Εκθείασε το ρόλο της στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας!!! Ενώ στέλνει τρομοκράτες να πολεμούν ανά τον κόσμο.


Καθόλου τυχαία επίσκεψη του ΓΓ του ΝΑΤΟ J. Stoltenberg

Δευτέρα στην Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της Τσαβούσογλου και εκθείασε το ρόλο της ενώ έχει πάρει φωτιά το Ναγκόρνο Καρμπάχ με σαφή ανάμειξη του τούρκικου παράγοντα.

Αν και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ εμφανίστηκε ως διαμεσολαβητής και μίλησε για μη στρατιωτική λύση στη σύρραξη ωστόσο τόσο η σθεναρή του υποστήριξη και τα εγκώμια στην Τουρκία όσο και το τάιμινγκ της συνάντησης αλλά και τα συμφραζόμενα υποδηλώνουν άλλα. Το ΝΑΤΟ σήμερα συνεχάρη την σύμμαχό του Τουρκία για τη Β Γενοκτονία των Αρμενίων και μάλιστα ήθελε να δείξει την πραγματική εικόνα. Είναι το ΝΑΤΟ με μπροστάρη την Τουρκία που θέλει ν΄αλώσει τα μετασοβιετικά εδάφη για να πολιορκήσει τη μεγάλη του αντίπαλο Ρωσία, χρησιμοποιώντας τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό. Ό,τι γίνεται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ γίνεται όχι μόνο με τις ευλογίες και την αμέριστη συμπαράσταση του ΝΑΤΟ αλλά πραγματοποιείται από το ίδιο το ΝΑΤΟ αφού ΝΑΤΟ είναι η Τουρκία που επιτίθεται στην Αρμενία του ρώσικου μπλοκ…

Οι φιλοφρονήσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ J. Stoltenberg δεν ήταν λίγες. Δήλωσε: “Η Τουρκία είναι ένας σύμμαχος στον οποίο αποδίδουμε μεγάλη σημασία..” αναφέρει το Anadolu

Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να αυξήσουν την υποστήριξή τους προς την Τουρκία, της οποίας η ασφάλεια είναι και ασφάλεια όλου του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Χενς Στόλτενμπεργκ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Άγκυρα τη Δευτέρα μεταδίδει η dailysabah.

Και προσθέτει ότι ο ΓΓ του ΝΑΤΟ επαίνεσε τον ρόλο της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η Τουρκία παίζει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμησή της !. Το απόλυτο FAKE NEWS…..Το ξέπλυμα στην Τουρκία…..Την καθαρίζει….Την βγάζει λάδι..

Ποιόν; την Τουρκία την σύμμαχο της αλ Νούσρα πτέρυγα της Αλ Κάιντα στη Συρία.. Την Τουρκία που στήριξε εξοπλιστικά οικονομικά λογισμικά διπλωματικά πολιτικά ιδεολογικά με πληροφορίες και την τελευταία ισλαμιστική φράξια στη Συρία για μια δεκαετία…Την Τουρκία που εισέβαλε στη Συρία ως στρατός κατοχής και πολέμησε ο τακτικός στρατός της στο πλευρό του κάθε εξτρεμιστή ισλαμιστή.Οι δε αυτοί πολεμούσαν με το τούρκικο εθνόσημο…

Την Τουρκία το ΝΑΤΟ την αναγάγει ως διώκτρια της τρομοκρατίας όταν στη Λιβύη επίσης συμμάχησε με τους εξτρεμιστές Αδερφούς Μουσουλμάνους κι εκεί ισλαμιστές που δημιούργησε αερομεταφερόμενη Διεθνής Ταξιαρχία Τζιχάντ αποτελούμενη κυρίως από Σύριους και τους στέλνει στα μέτωπα της Αρμενίας και της Λιβύης να πολεμήσουν τους εκεί πατριώτες..

«Παρακολουθούμε την κατάσταση προσεκτικά. Τα μέρη πρέπει να σταματήσουν αμέσως τις εχθροπραξίες . Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ », δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ, προσθέτοντας ότι αναμένει από την Τουρκία να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να κατευνάσει τη σύγκρουση! Την αναγάγει σε εγγυήτρια δύναμη ξεχνάει ότι είναι η επιτιθέμενη…

Πόσο καλά την παρακολουθείτε την κατάσταση όταν αναγάγετε την Τουρκία σε διώκτρια της Τρομοκρατίας όταν είναι η απόλυτη υπέρμαχός της ..4000 φιλότουρκοι Σύριοι τρομοκράτες της ISIS μεταφέρθηκαν από Τουρκία να πολεμήσουν τους Αρμένιους σύμφωνα με το Asia News αντί 1,800 US dollars μηνιαίως..Μια ακόμη παρτίδα 430 Σύριων μισθοφόρων μετέφερε χθες στο Karabakh.

93 Σύριοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν ως τώρα στο Karabakh και 53 σωροί παραδόθηκαν την Κυριακή στη Συρία.

Την Τουρκία που είναι χώρα τρομοκράτης, εισβολή και κατοχή στη Συρία, εισβολή και κατοχή στο Β Ιράκ, εισβολή και κατοχή στη Β Κύπρο, εισβολή και κατοχή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ….εισβολή για ένα 3μηνο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και διαρκής εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ, έχει σχέδιο παντουρκισμού στο Ν Καύκασο. Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ψεύδεται ασύστολα η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός Τρομοκρατίας που την εξάγει προς πάσα κατεύθυνση… Την Τουρκία που κατέλυσε την Αγ Σοφία και ό,τι αυτή σηματοδοτεί στον πολιτισμό και όπου στην βάρβαρη τελετή υψώθηκαν τα ξίφη του νεοθωμανισμού. Τον επεκτατισμό την αναβίωση του νεοθωμανισμού , τον παντουρκισμό ο ΓΓ του ΝΑΤΟ τα θεωρεί εγγυήσεις ειρήνης και σταθερότητας….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου