Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Αναμενόμενο: Οι κνίτες κατέστειλαν τον αγώνα των μαθητών κατά της μάσκας!

Τις πρώτες ημέρες των μαθητικών καταλήψεων κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα σχολεία, η ΚΝΕ και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» της αριστεράς, είχαν απόλυτα εχθρική θέση στο αίτημα των μαθητών, χαρακτηρίζοντάς το… «αντιδραστικό».

Μόλις οι καταλήψεις φούντωσαν και οι τραμπούκοι της χούντας του Μητσοτάκη που επιχείρησαν να τις καταστείλουν έφαγαν τα μούτρα τους, η χούντα επιστράτευσε τα αριστερά της δεκανίκια. Δηλαδή, τους πλήρως συμμορφωμένους με τα… υγειονομικώς ορθά μέτρα της χούντας (μάσκες και αποστάσεις) κνίτες.

Οι οποίοι, καπέλωσαν τις μαθητικές καταλήψεις δια της βίας και της τρομοκρατίας στους αγωνιζόμενους μαθητές και τις εξέτρεψαν από το βασικό τους αίτημα, δηλαδή την από την κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας. Έτσι, το σύνθημα «όχι μάσκες στα σχολεία» έγινε «οι μάσκες δεν είναι η μόνη προστασία», ενώ παράλληλα προστέθηκε –για… μπούγιο!- μια σειρά ανεδαφικών αιτημάτων για την τωρινή ελληνική πραγματικότητα, όπως π.χ. τάξεις με 15 μαθητές το πολύ, διορισμοί δεκάδων χιλιάδων δασκάλων και καθηγητών και άλλα, απ’ αυτά που μπαίνουν κάθε χρόνο στις… καθιερωμένες ετήσιες καταλήψεις, που γίνονται μόνο και μόνο για να ψαρεύουν νιάτα που έχουν όρεξη για αγώνα, η ΚΝΕ και τα γρουπούσκουλα της αριστεράς. 

Το αποτέλεσμα ήταν το προσδοκώμενο από τη χούντα Μητσοτάκη. Η υποχρεωτική μασκοφορία -που τη δυσκόλευε πολύ, λόγω και της αντίδρασης των γονέων- έφυγε από την επικαιρότητα, οι μάσκες έμειναν, φυσικά κανένα από τα υπόλοιπα «αιτήματα» δεν ικανοποιήθηκε ούτε κατ’ ελάχιστον, ο αγώνας εκφυλίστηκε και βαίνει προς το άδοξο τέλος του, καθώς όπως είπε η υφυπουργός Παιδείας, ο αριθμός των κατειλημμένων σχολείων έχει πλέον μειωθεί κατά 80%

Μπράβο Κουτσούμπα, τα κατάφερες πάλι να σώσεις τους εξουσιαστές από μία πολύ δύσκολη κατάσταση! Άξιος ο μισθός σου!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου