Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Οι νέοι "Γραμμομάχοι" διόρισαν διοικητή νοσοκομείου στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΙΑ!

 

Ως γνωστόν, έχουμε κυβέρνηση… σκληρών «εθνικοφρόνων», που έριξε την αριστερά των… «κατσαπλιάδων» από την εξουσία και που… παραλίγο φέτος να στείλει και εκπρόσωπο στον… Γράμμο – στο… τσακ δεν έστειλαν!

Οι νέοι «Γραμμομάχοι», λοιπόν, διόρισαν αναπληρωτής Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου τον γιατρό Δημήτρη Μπάκο, που είχε τη θέση του διευθυντή στη τεχνική υπηρεσία του. Η ορκωμοσία του οποίου, όλως τυχαίως, έγινε την ημέρα της «νίκης της δημοκρατίας» στο Εφετείο Αθηνών.

Σημαντική λεπτομέρεια: ο νέος εκλεκτός των «εθνικοφρόνων», «γραμμομάχων» και… κατσαπλιαδοκτόνων της Νουδού, είναι στελεχάρα της… ΑΝΤΑΡCIA!

(ΥΓ) 1: Ευτυχώς! Ευτυχώς να λέμε και να δοξάζουμε τον καλό Θεό της Ελλάδος, που βρέθηκε ο Κούλης Μητσοτάκης και τ’ άλλα παιδιά, ο Μπουμπούκος μας, ο Μπογδάνος μας, ο Κυρανάκης μας, ο Βορίδης μας, η Μαρέβα μας, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ., και μας απάλλαξαν από την… αριστερά! Ή όχι; 

(ΥΓ) 2: Καταλαβαίνετε τώρα μερικοί καλοπροαίρετοι αλλά ολίγον… αργόστροφοι πατριώτες, γιατί δεν έχουν συλληφθεί -κι ούτε πρόκειται ποτέ να συλληφθούν!- οι δολοφόνοι της Μαρφίν;

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου