Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Εχθρός τους η Ιστορία: Πλήθων, ο εμπνευστής του Εθνικού Κράτους

Εχθρός τους η Ιστορία: Πλήθων, ο εμπνευστής του Εθνικού Κράτους
Εχθρός τους η Ιστορία: Πλήθων, ο εμπνευστής του Εθνικού Κράτους

Η αλλοίωση της Ιστορίας μας, βλέπουμε ότι και όταν την χώρα μας κυβερνούσε μία κυβέρνηση με ρίζες μαρξιστικές και τώρα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας μια νεοφιλελεύθερη δεξιά, προχωρεί με ταχείς ρυθμούς. Αυτό φαίνεται καθαρά και από τα όσα κάνει η επιτροπή του “2021”.

Οι μπολσεβίκοι “ινστρούχτορες” της συμφοράς και οι φιλελεύθεροι λογιστές της πλουτοκρατίας αμφισβητούν με κάθε τρόπο την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων και μας λένε ότι το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα του 1821.

Δυστυχώς, γι’ αυτούς, η ιστορική αλήθεια τα αντίθετα μαρτυρεί και ήταν πριν 600 και πλέον χρόνια όταν ένας ξεχωριστός πνευματικός άνθρωπος, ο Πλήθων ο Γεμιστός, περιέγραφε πλήρως το εθνικό κράτος των Ελλήνων και είναι βέβαιον ότι στα 1412 δεν ήταν επηρεασμένος από το πνεύμα της… Γαλλικής επαναστάσεως, όπως θέλουν να μας λένε οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι ψευτοϊστορικοί, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι εχθροί της Ιστορίας!

Συγκεκριμένα ο Πλήθων σε επιστολή του προς τον Αυτοκράτορα Εμμανουήλ Παλαιολόγο το 1412 αναφέρει: «Εσμέν γαρ ούν ών ηγείσθε τε και βασιλεύετε Έλληνες το γένος, ως ήτε η φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί… Ταύτην γαρ δη φαίνονται την χώραν Έλληνες αεί οικούντες…».
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: