Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

“Πάρτυ” κορωνοϊού στον Πειραιά... Προφανώς όπου πάει ο Άδωνις... δεν κολλάει!


Την ίδια ώρα που τα καθάρματα της «εθνικοφροσύνης» και τα υγειονομικά τους άλλοθι (οι λοιμωξιολόγοι σε διατεταγμένη υπηρεσία από χούντα και φαρμακευτικές εταιρείες!) απειλούσαν ξεδιάντροπα τους Έλληνες με κατά τόπους ή και με γενικό lockdown, λόγω… συνωστισμού που παρατηρήθηκε το εορταστικό τριήμερο σε καταστήματα εστίασης, γινόταν πραγματικό «πάρτυ» κορωνοϊού  στον Πειραιά! Το οποίο φυσικά απέκρυψαν επιμελώς τα βρωμερά σκουλήκια των ΜΜΕ της χούντας, που παριστάνοντας τους… αγανακτισμένους στα δελτία τους ζητούσαν από τη χούντα να στέλνει τα ΜΑΤ να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά που παρατηρείται… συνωστισμός και να πετάνε έξω τον κόσμο!

Και πιο συγκεκριμένα, έξω από την Αγία Τριάδα, όπου γίνονταν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου από τον Μπουμπούκο, κι όπου –όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα- ήταν κυριολεκτικά ο ένας παρατρεχάμενος της χούντας απάνω στον άλλον!

Κι όμως, αυτοί οι ξεφτιλισμένοι άντρες –αν και γι’ αυτό το τελευταίο δεν είμαστε καθόλου σίγουροι!-  μας κουνάνε το δάχτυλο και μας απειλούν με νέους εγκλεισμούς! Φτύστε τους μέσα στα μούτρα, για να μην τους… ματιάσετε!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: