Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ξέχασαν ανοικτά τα μικρόφωνα της Βουλής - Ν. Γιαννακοπούλου για Ν. Κεραμέως: «Τα έχει κάνει σκ...α» (βίντεο)

Ξέχασαν ανοικτά τα μικρόφωνα της Βουλής - Ν. Γιαννακοπούλου για Ν. Κεραμέως: «Τα έχει κάνει σκ...α» (βίντεο)
Το φαινόμενο των «ανοικτών μικροφώνων» ξανά «χτυπά»! Θύμα της έπεσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, που σήκωσε το τηλέφωνο και ξεκίνησε να μιλάει. 
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν ψηφολέκτης στη μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η βουλευτής σήκωσε το τηλέφωνό της και άρχισε να μιλάει. Ωστόσο, είχε λογαριάσει χωρίς το μικρόφωνο, το οποίο είχε μείνει ανοικτό.
Έτσι, η συνομιλία της καταγράφηκε και μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα του καναλιού της Βουλής.
«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης» ακούστηκε να αναφέρει, σχολιάζοντας τις σημερινές αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.
Υπενθυμίζεται ότι η σχετική απόφαση προβλέπει τη λειτουργία 24 πειραματικών σχολείων και 28 πρότυπων σχολείων, αρχής γενομένης από το νέο εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.
Ωστόσο, το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένως κατηγορήσει το υπουργείο Παιδείας ότι προχωρά στην υποβάθμιση και στην υπονόμευση των συγκεκριμένων σχολείων.
https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου