Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Εκτέθηκαν στο OPEN με το μοντάζ και τον κόσμο στην παραλία!

Επιστολή Open στο ΕΣΡ για το ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Συνεχίζονται να ξεφτιλίζονται τα παπαγαλάκια του συστήματος όλες αυτές τις ημέρες. Στις 30/3 το κανάλι του OPEN στην προσπάθεια του να παραπληροφορήσει το κοινό ανέβασε ένα ουσιαστικά μονταρισμένο πλάνο, δείχνοντας μας μια εικόνα ότι η Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης είναι κατάμεστη από κόσμο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δήμαρχος της πόλης Ζέρβας να κλείσει παντελώς όλη την παραλία και να μην έχει πρόσβαση ο κόσμος σε αυτήν για τις επόμενες 14 ημέρες.
Το κανάλι του Σαββίδη έδειξε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι η παραλία είναι γεμάτη, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς μεν είχε κόσμο, αλλά όχι τόσο όσο δείχνουν τα πλάνα της τηλεόρασης, διότι με το ζουμ του τηλεφακού διαστρεβλώνουν όλη την εικόνα.
Και μπορεί ένας άνθρωπος να έχει απόσταση 10-20 μέτρων από έναν άλλο και με τα πλάνα του καναλιού να φαίνεται ότι είναι διπλά διπλά. Πράγμα που είναι στην κυριολεξία παραπληροφόρηση.

Δείτε τα πλάνα που έβγαλε το OPEN:



Δείτε τώρα το πραγματικό κόσμο που είχε η παραλία:



Σύμφωνα με το Ellinika hoaxes έχει γίνει αυτή η παραποίηση με το ζουμ:




Επιπλέον υπάρχουν και αυτές οι καταγγελίες:



Επι της ουσίας θα πρέπει να υπάρχει παρέμβαση του ΕΣΡ για παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων και να επιβληθεί πρόστιμο σε αυτό το κανάλι που παίζει με τα νεύρα του κόσμου σε μια τέτοια εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: