Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο κράτος της ελαφροδεξιάς! Ούτε καν πρόστιμο στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για την συγκέντρωση τους!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο κράτος της ελαφροδεξιάς! Διότι μπορεί να σχηματίζονται δικογραφίες εις βάρος ανθρώπων επειδή έκαναν μια προσευχή έξω από μία εκκλησία βλ. στην Αγία Βαρβάρα, μπορεί να πέφτουν βροχή τα πρόστιμα ακόμα και ηλικιωμένους ανθρώπους επειδή τόλμησαν να προσκυνήσουν και να κοινωνήσουν στην εκκλησία βλ. Αγία Τριάδα Πάτρας, αλλά όμως για τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, απολύτως τίποτα, απλά υπήρξαν κάποιες μικρές συστάσεις από την αστυνομία.
Εκεί ούτε δικογραφίες, ούτε πρόστιμα, ούτε τίποτα και μάλιστα οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να διώξουν ακόμα και την ίδια την αστυνομία. 
Και μάλιστα σε μέρος πολύ πιο επίφοβο καθότι όλα αυτά έγιναν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εκεί όμως δεν τους ενοχλούν αν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής, όλο το πρόβλημα των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων είναι να τηρούνται τα μέτρα αυτά στους ναούς. Ούτε στις τράπεζες, ούτε στα σούπερ μάρκετ, το πρόβλημα τους είναι οι εκκλησίες και φυσικά σε αυτό μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια η ιεραρχία της εκκλησίας που τους ανέχεται. 

ΥΓ. Αλήθεια στον βουλευτή Καραθανασόπουλο που πρωτοστατούσε της διαμαρτυρίας θα υπάρξουν κυρώσεις, θα υπάρξει άρση της ασυυλίας του στο κοινοβούλιο;

Δείτε το βίντεο της ντροπής: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου