Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ


Την επομένη του τρομοκρατικού χτυπήματος στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελών, αναρωτηθήκαμε σε ανάρτησή μας υπό τον τίτλο «Σιωνιστικό παραλήρημα κατά της εθνικιστικής αφύπνισης των Ευρωπαίων»: «Και που να συλλάβουν οι βελγικές και οι γαλλικές αρχές τους δράστες και να αποδειχθεί ότι ήταν μουσουλμάνοι λαθρό. Τότε να δούμε τι θα λένε οι σιωνιστές…».

Κι όπως το γράψαμε, έγινε! Όχι βέβαια διότι έχουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά γιατί διαθέτουμε κοινή λογική. Με δεδομένο ότι οι εθνικιστές δεν έχουν καμία σχέση με την τρομοκρατία, οι μόνοι που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μια τέτοια επίθεση, ήταν λογικά φανατικοί ισλαμιστές.

Συνελήφθη, λοιπόν, στην Μασσαλία ένας 29χρονος για την εν λόγω τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο συλληφθείς που ονομάζεται Μεχντί Νεμούς, είναι «Γάλλος» («κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» δεύτερης γενιάς…) και φανατικός ισλαμιστής, ο οποίος είχε πολεμήσει στην Συρία το 2013, με την πλευρά των λεγόμενων «αντικαθεστωτικών». Την ώρα της σύλληψής του, είχε στην κατοχή του τυφέκιο «Καλάσνικοφ» και ένα άλλο όπλο, σαν αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση της 24ης Μαΐου.

(ΥΓ) 1: Άραγε, τι έχουν να πουν τώρα οι σιωνιστές, που από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για «νεοναζιστές»;
(ΥΓ) 2: Και βέβαια, δεν είναι η πρώτη επίθεση ισλαμιστή σε εβραϊκό στόχο, στην Ευρώπη… Σχεδόν όλα τα περιστατικά βίας κατά εβραίων, οφείλονται σε φανατικούς ισλαμιστές, «μετανάστες» δεύτερης γενιάς…

(ΥΓ) 3: Μήπως στο λάκκο που σκάβει για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες ο σιωνισμός (προωθώντας τη λαθρομετανάστευση – κυρίως μουσουλμάνων), θα πέσει τελικά ο ίδιος μέσα;

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: