Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου χτύπησε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή

Πριν από λίγο σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής...

Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου προσέγγισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρβανίτη, Κούζηλο και Ζησιμόπουλο και αφού τους έβρισε χυδαία, χτύπησε τον κ. Μιχάλη Αρβανίτη.
Αυτήν την στιγμή κατατίθεται άμεσα μήνυση στο Φρουραρχείο της Βουλής, ώστε ο παρακρατικός της χούντας Σαμαρά να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.
Περισσότερα σε λίγο
xryshaygh.com

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ...!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΕΚΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ...
stoxos.gr

O μπρατσαράς Ο.Υ.ΚΑΣ νταής γιος του Μπαλτάκου γρονθοκόπησε άγρια τον ηλικιωμένο βουλευτή της Χ.Α, Αρβανίτη~Παλαίστρα το Κοινοβούλιο
Πριν από λίγο ο γιος του Μπαλτάκου που που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ επιτέθηκε σε βουλευτές της  Χ.Α μέσα στη Βουλή, ζητώντας εξηγήσεις για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα γρονθοκόπησε άγρια τον ηλικιωμένο βουλευτή της Πάτρας της Χ.Α , κ.Αρβανίτη και έναν επιστημονικό συνεργάτη..

Αυτή τη στιγμή  ο γιος Μπαλτάκου, έχει ταμπουρωθεί στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου ενώ βουλευτές της Χ.Α του υποβάλλουν μηνύσεις και ζητούν να εφαρμοστεί από τον φροπύραρχο η διαδικασία του αυτοφώρου. Το θέμα είναι πως μπήκε εκεί ο αξιωματικός των ΟΥΚ ο οποίος είχε διοριστεί στους βατραχανθρώπους με αδιαφανείς διαδικασίες.

KOΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Mπαλτάκος σε Ματθαιόπουλο: “Πουσταράδες την στήσατε στον πατέρα μου”
Ο υιός Μπαλτάκος ήταν στο γραφείο του πατέρα του την ώρα που έσκασε η βόμβα με την συνομιλία με τον Κασιδιάρη.

Ο νεαρός που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ μπούκαρε στα γραφεία του κόμματος και άρχισε να φωνάζει “Πουσταράδες , γαμιολ…. την στήσατε στον πατέρα μου”.

Εκείνη την ώρα, όπως διαβάζουμε στα parapolitika, βγήκε έξω ο Ματθαιόπουλος και μόλις τον είδε ο Μπαλτάκος του έριξε μια πολύ δυνατή κλωτσιά και άρχισε να πέφτει το πολύ ξύλο, αφού όσοι ήταν μέσα στα γραφεία βγήκαν έξω και έγινε χαμός
makeleio.gr

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Πανδαιμόνιο επικράτησε στον πρώτο όροφο του κτηρίου της Βουλής με τον γιο και τον αστυνομικό του κ. Τάκη Μπαλτάκου να έρχεται στα χέρια με βουλευτές και κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεώργιος - Δημήτριος Μπαλτάκος βρισκόταν στο γραφείο του πατέρα του στη Βουλή, όταν αποφάσισε να κινηθεί προς τα γραφεία της ΧΑ, που βρίσκονται στον ίδιο όροφο.

Εισήλθε αιφνιδιαστικά και έριξε δύο σφαλιάρες στον Μ. Αρβανίτη, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον Ν. Κούζηλο και κλώτσησε τον Αρ. Ματθαιόπουλο και έναν ακόμα επιστημονικό συνεργάτη.

Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι Ηλ. Παναγιώταρος, Δημ. Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αστυνομικός του κ. Μπαλτάκου. Το επεισόδιο έληξε με την ψύχραιμη παράμβαση της ασφάλειας της Βουλής, αλλά και του ίδιου του κ. Μπαλτάκου.
http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου