Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

stalin-tanea-660_0
Εκδήλωση μνήμης του αρχισφαγέα των λαών (μηδέ του δικού του εξαιρουμένου…) Στάλιν και παράλληλα υποταγής στον διεθνή σιωνισμό, έκανε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, με πρόσχημα την «απελευθέρωση» του Άουσβιτς από τους στρατιώτες του «πατερούλη». 
«Ποτέ πια φασισμός
Αντιφασιστική εκδήλωση για τα 69 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς και με κυρίαρχο το επίκαιρο σύνθημα «Ποτέ πια φασισμός» διοργανώνει σήμερα η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27) και θα ξεκινήσει με την προβολή του σοβιετικού ντοκιμαντέρ «Η απελευθέρωση του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό». Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο δημοτικός σύμβουλος Τρ. Μηταφίδης, ο συγγραφέας του «Σαουλίκο» Σάμμυ Βαρσάνο και ο συγγραφέας του «Γερμανία, η ανοίκεια πατρίδα» Τίτους Μίλεχ».
Φυσικά, οι συριζαίοι «ξέχασαν» να πουν ότι οι «απελευθερωτές» ήταν… μετρ του είδους και είχαν στην επικράτειά τους πολύ περισσότερα και φρικτότερα από το Άουσβιτς στρατόπεδα συγκεντρώσεως, με πολλαπλάσιους κρατουμένους. 
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου