Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τούρκοι: Έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ συνοδεία πολεμικών πλοίων


Η τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη το έργο των προκλήσεων.
Στο "Οικόπεδο 3" της κυπριακής ΑΟΖ εισέβαλε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός το οποίο διεξάγει παράνομες έρευνες εντός των κυπριακών χωρικών υδάτων.
Η είσοδος του εντός του "Οικοπέδου 3", όπως αυτή καταγράφηκε μέσω του σήματος που εκπέμπει έγινε γύρω στις 4.28 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η πορεία του προς το "Οικόπεδο 3" άρχισε γύρω στις 22.10 χθες βράδυ.
Αυτή την φορά όμως το ερευνητικό συνοδεύεται με κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ημερών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για την νέα παραβίαση τα Κυπριακών χωρικών υδάτων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου.
Ως πότε θα τους ανέχονται οι ριψάσπιδες της Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ; Πρέπει επιτέλους να απαντήσουν στις προκλήσεις των τούρκων και να μην μείνουν απλοί παρατηρητές για ακόμα μια φορά. Η πολιτική του καλού παιδιού και το να σφυρίζουν αδιάφορα οι πολιτικάντηδές μας στις εκατέρωθεν προκλήσεις της Τουρκίας δεν έχουν αποτέλεσμα. Με αυτούς συζητάτε για ειρηνική συμβίωση αποκαλώντας τους φίλους και αδελφούς;
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί από τους πολιτικάντηδες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ορθώνοντας το ανάστημά τους, όπως άλλωστε αρμόζει στην μακραίωνη ιστορία μας και όχι να έρπουν σαν τα ασπόνδυλα.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - Γραφείο Τύπου 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου