Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ “ΕΠΕΝΔΥΣΗ” ΤΟΥΣ

0EB099539C9ECFCFD1D83BD453645975
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 
Εντελώς δυσοίωνα είναι τα σχόλια και οι δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), με το οποίο συνομίλησε το οικονομικό site Capital.gr στο Βερολίνο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεχθέντα, στον πάτο βρίσκεται η Ελληνική οικονομία και δεν πρόκειται να φύγει από αυτή την θέση νωρίτερα από το 2015 ή το 2016, ενώ οι αλλαγές που έχουν συντελεσθεί, εννοώντας προφανώς τις οικονομικές περικοπές μισθών και συντάξεων, την ανηλεή φορολογία, τον κατακερματισμό των κοινωνικών παροχών όσον αφορά την υγεία, ή διάφορα επιδόματα στήριξης, θα χρειαστούν 20 ή και 30 χρόνια για να αποδώσουν, καθώς το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος προσαρμογής, δηλαδή οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δεν έχουν εφαρμοστεί, ανεξάρτητα αν έχουν, ή δεν έχουν ψηφιστεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο.  
Επίσης επισήμανε ότι η νέα γερμανική κυβέρνηση δεν φέρεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Που αυτό φυσικά σημαίνει, ούτε ψύλλος στον κόρφο μας, όπως λέει και ο Λαός.
Και εν κατακλείδι επισήμανε την μεγάλη ανησυχία του Βερολίνου, όχι για τις οικονομικές εξελίξεις, αλλά για τις πολιτικές και συγκεκριμένα για τα δημοσκοπικά ποσοστά των Ελληνικών κομμάτων,  τα πιθανά αποτελέσματα των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που συμπίπτουν σχεδόν με τις ευρωεκλογές και τέλος  τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών απέναντι στο εκκολαπτόμενο «Μεγάλο Συνασπισμό» στη Γερμανία.
Να λοιπόν που τώρα πια όλα όσα εδώ και πολύ καιρό επισημαίναμε, καταγελάμε και καταδικάζαμε, αποδεικνύονται περίτρανα. Για ποιο πρωτογενές πλεόνασμα, για ποια ανάκαμψη μέσα στο 2014, για ποιες θυσίες που έπιασαν τόπο, για ποια success story, μιλούν οι άθλιοι της πολιτικής comedia del arte;
Και διαφαίνεται ότι τα πάντα πλέον, παρ όλες τις βαθυστόχαστες αναλύσεις, τις διθυραμβικές θριαμβολογίες και τις υπερφίαλες πολιτικές και ιδεολογικές δηλώσεις, είναι θέμα καθαρά μαθηματικών.
Οι διεθνείς τραπεζίτες και τοκογλύφοι έχουν χρηματοδοτήσει την Πατρίδα μας και φυσικά για αυτή τους την ενέργεια έχουν λάβει από τις αχρείες κυβερνήσεις, αρχής γενομένης αυτής του Κωνσταντίνου Σημίτη που έσπρωξε την Πατρίδα μας στον κρημνό του ευρώ και όλες τις μετέπειτα, εξασφαλίσεις και καλύμματα. Κατόρθωσαν με κάθε μέσο και με την βοήθεια των ξενόδουλων πολιτικών θεραπόντων τους,  να εμπλέξουν την Χώρα μας σ’ ένα υπέρογκο και δυσβάστακτο δανεισμό.
Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό απ την πλευρά τους να ανησυχούν για την ομαλή εξέλιξη και υλοποίηση του σχεδίου τους που επικεντρώνεται στην γενικευμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή της Χώρας και του Λαού.   Οι άνθρωποι (αν θεωρούνται άνθρωποι οι θιασώτες της κεφαλαιοκρατίας και της οικονομικής παγκοσμιοποίησης) έκαναν μια σημαντική επένδυση και ανησυχούν στην τελική αν θα αποδώσει πλήρως. Ήδη από τόκους και πανωτόκια λόγω του δανεισμού, κερδίζουν σημαντικότατα ποσά. Αλλά δεν τους αρκεί. Δεν αρκεί στην αχόρταγη, βουλιμική και παμφάγο Λερναία Ύδρα της Ευρώπης μόνο η αποκόμιση κέρδους από την Ελλάδα. Τους ενδιαφέρει η παντελής ει δυνατόν ρευστοποίηση, πλουτοπαραγωγικών πηγών, δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, μέχρι και του ανθρώπινου στοιχείου.
Αφού μας στύψουν σαν λεμόνι, αφού κερδίσουν από εμάς μέχρι και κουκούτσια τότε θα μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων της Ευρωζώνης.
Όμως η πολιτική αστάθεια οι πιθανολογούμενες ανατροπές και οι επερχόμενες δημοτικές και εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, τους ανησυχούν και τους διαταράσσουν την εξέλιξη του «σχεδίου Ελλάδα».
Και φυσικά όταν αναφερόμαστε στις πολιτικές εξελίξεις και ανατροπές δεν εννοούμε την αντικατάσταση της Χούντας της αστικής δημοκρατίας, με την Χούντα μίας ελαφράς αριστερής κυβέρνησης. Γι αυτούς είναι ευχής έργον τώρα πλέον που το δίδυμο Σαμαράς Βενιζέλος, έχουν συγκεντρώσει επάνω τους όλο το μίσος του Ελληνικού Λαού, ή αντικατάσταση τους, από μια άλλη μορφή, τύποις εναλλακτικής διακυβέρνησης, μα στην ουσία του ιδίου φυράματος με την προηγούμενη. Μιας διακυβέρνησης που και αντιδραστικό και επαναστατικό προσωπείο θα επιδεικνύει εξασφαλίζοντας την ήδη εξαντληθείσα εμπιστοσύνη και υπομονή του Ελληνικού Λαού, αλλά συγχρόνως και θα υπηρετεί κατά γράμμα τα συμφέροντα τους.
Για ποιους μιλάμε σίγουρα έχετε όλοι καταλάβει. Για την κυβέρνηση του χαμαιλέοντα και αυτοαναιρουμένου δηλωσία κυρίου Τσίπρα, ο οποίος ομίλησε στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ενώπιον Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, κάνοντας αναφορές για επενδύσεις  και ιδιωτικοποιήσεις που φυσικά αυτός τις ονομάζει συμπράξεις και προτροπές για κερδοφορία.
Την όλη διαλεκτική του καθώς και την χωρίς γραβάτα παρουσία του, ως ένδειξη επαναστατικού λούκ, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε, ως απόλυτη κλωνοποίηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κύριος Τσίπρας λοιπόν και ο ιδεολογικός αχταρμάς του οποίου ηγείται, δεν αποτελεί κίνδυνο για την «Ελληνική επένδυση» των ευρωπαίων και κατ επέκταση των διεθνών οικονομικών κύκλων. Φτάνει να πάρει την εξουσία και τότε θα αποδειχθεί περίτρανα ότι οι Βενιζέλος και Σαμαράς απέναντι στις κτηνώδεις απαιτήσεις των Ευρωπαίων, ήταν πιο επαναστάτες, από αυτόν.
Ποιος  λοιπόν αποτελεί τον πραγματικό και ουσιαστικό κίνδυνο; Μα φυσικά η Χρυσή Αυγή.
Στο Εθνικιστικό Κίνημα αναφέρονται, όταν ανησυχούν για τα δημοσκοπικά ποσοστά των κομμάτων, γιατί όπως φαίνεται καθημερινά από τις διάφορες δημοσκοπήσεις, ψαλιδισμένες ή μη,  μόνο της Χρυσής Αυγής συνεχώς ανεβαίνουν, επίσης όσον αφορά την έκβαση των δημοτικών εκλογών, φοβούνται ότι ο υποψήφιος Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης, θα σαρώσει το σύμπαν.
Και φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα, που δεν διαπραγματεύεται και δεν παζαρεύει,  την ελευθερία, την ευημερία και την ακμή της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού. Δεν διαπραγματευόμαστε για τίποτα και με κανένα από τους ανθελληνικούς κύκλους, που βύθισαν την Χώρα μας και τον Λαό της στο καθεστώς της απόλυτης εξαθλίωσης.
Με ψηλά τις σημαίες, Υπερήφανοι και ενωμένοι θα εργαστούμε σκληρά όλοι, από τον πρώτο πολίτη έως τον τελευταίο για την αναγέννηση του Ελληνισμού, μακριά από τρόϊκα, Eurogroup και δανειστές. Η Ελλάδα μας είναι μια πλούσια Χώρα και μπορεί να μας ζήσει όλους. Φθάνει μόνο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές να τις λειτουργούν και να τις εκμεταλλεύονται Έλληνες.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου