Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ GOOGLE ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ...


Σε ανθελληνική προπαγάνδα επιδίδονται οι σκοπιανοί με την «συνδρομή» της γνωστής Google. Σε χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει μαζικά, στην περιοχή που βρίσκεται η Δοϊράνη, αναγράφεται ξεκάθαρα στην αγγλική γλώσσα η περιγραφή «Dorain border - Republic of Macedonia- Former Ottoman Province of Greece», δηλαδή σε ελληνική μετάφραση «σύνορα Δοϊράνης - Δημοκρατία της Μακεδονίας – πρώην οθωμανική επαρχία της Ελλάδος». Είναι ξεκάθαρο ότι οι σκοπιανοί με τον τρόπο αυτό επιχειρούν για μία ακόμη φορά να προκαλέσουν, αυτή την φορά όμως με την προσπάθεια ανάδειξης τουρκικής κυριαρχίας στην περιοχή. Και ενώ σε άλλες περιπτώσεις, για ζητήματα ήσσονος σημασίας, η ίδια η Google, παίρνει θέση και προβαίνει ακόμα και σε «κατέβασμα» ιστοσελίδων και αναρτήσεων, στην προκειμένη περίπτωση, εξυπηρέτησε τα συμφέροντα σκοπιανών και Τούρκων.

Με βάση τα παραπάνω ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος με επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Μακεδονίας & Θράκης Ερωτά:

Με ποιον τρόπο απαντά η ελληνική πλευρά στις συγκεκριμένες προκλήσεις;
Υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση σε σχέση με την μη αντίδραση της εταιρείας Google;
Πέραν των συνήθων άνευ ουσίας διαβημάτων του Υπουργείου Εξωτερικών, σκοπεύει η ελληνική πλευρά να αντιμετωπίσει σοβαρά τις συνεχείς σκοπιανές προκλήσεις;

Ο Ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου