Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Εθνική αναγκαιότητα να πέσει η κυβέρνηση - Τοποθετήσεις συναγωνιστών Κουκούτση, Ηλιόπουλου, Κούζηλου

Συνεχίστηκαν σήμερα οι τοποθετήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί της πρότασης μομφής.


Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης στην τοποθέτηση του τόνισε την εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα να πάψει να υφίσταται η τραγική συγκυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά. Μάλιστα, ο Συναγωνιστής κατέθεσε γραπτώς σχετικό έγγραφο με τα 160 σκάνδαλα που έχει διαπράξει η συγκυβέρνηση. Για να μπορέσει ο Έλληνας να ορθοποδήσει απαιτείται Εθνική ηγεσία και όραμα. Η συγκυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να αφήνει το Λαό να εξαθλιώνεται.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε για την εντελώς προσχηματική πρόταση μομφής του Σύριζα και σχολίασε πως οι κυβερνητικοί εταίροι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Οι διώξεις της Χρυσής Αυγής αποτελούν την αρχή του τέλους της συγκυβέρνησης, καθώς με τις παράνομες προφυλακίσεις οι τραγικοί πολιτικάντηδες υπέγραψαν την πολιτική τους καταδίκη. Μετά από την παραδοχή Δένδια πως όλα έγιναν με ρητή εντολή Σαμαρά, όπως και το πόρισμα του Βουρλιώτη, το οποίο αποτελεί μία συρραφή ψευδών δημοσιευμάτων. Αυτά τα πορίσματα και οι παράνομες πολιτικές διώξεις θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος. Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον αφυπνιστεί.

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος τόνισε αρχικά την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης για τα προβλήματα της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας,  των εργαζομένων και την ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία.  Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων, την αστυνόμευση και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας. Το λιμενικό σώμα μαραζώνει και η ανακήρυξη της ΑΟΖ παραμένει μια προεκλογική υπόσχεση.  Κλείνοντας ο Συναγωνιστής Κούζηλος τόνισε πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι απόλυτα δέσμια των επιταγών της τρόικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου